Επιστροφή στο Forum : [Δικτυακά] Πρόβλημα με ρούτερ ΤP-LINK TD-W8961ND
Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και λίγα λεπτά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν ενεργοποιείται καθόλου το Wifi. Μέχρι τώρα έω κάνει κανα δυο φορές reset το εν λόγω ρούτερ, και κοιτάζοντας τις ρυθμίσεις του, δεν βρίσκω πουθενά την καρτέλα ρυθμίσεων για το Wifi, σαν να εξαφανίσθηκε με κάποιον τρόπο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αντιμετωπίσω;
interface setup -- > wireless
δεν υπαρχει η καρτελα?
Μήπως έκλεισες κατά λάθος τον διακόπτη On-Off από το Wifi.
interface setup -- > wireless
δεν υπαρχει η καρτελα?
Εξαφανίστηκε η καρτέλα αυτή ως διά μαγείας. Μάλλον ο π Κλεομένης μπήκε μέσα του.
Μήπως έκλεισες κατά λάθος τον διακόπτη On-Off από το Wifi.
Στο συγκεκριμένο δεν υπάρχει διακόπτης, αλλά επιλογή από την καρτέλα στο μενού ρυθμίσεων του 192.168.1.1
Κανε και ενα firmware update
Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανε και ενα firmware update
Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό θα έκανα αλλά δεν βρήκα στην σελίδα της tp link νεότερη αναβάθμιση από αυτήν που είχα βάλει πριν δύο χρόνια. Το ρουτερ είναι σχετικά παλιό και το χρησιμοποιώ έκτακτα λόγω ότι έχω στείλει το δικό μου ρούτερ δε λειτουργεί.
Δοκίμασε ένα downgrade
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευτυχώς εντός εγγύησης είχα και εγώ θέμα με ένα τέτοιο. Κόλαγε, έκλεινε μόνο του το wifi και άλλα τέτοια. Πήγαινε σε αυτό εδώ (https://www.snif.gr/showproduct/6117663/tp-link-td-w8968-adsl2--modem-router-802-11n-annex). Είναι αρκετά πιο σταθερό ..μην το ψάξεις παραπάνω δεν αξίζει.