Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] IPHONE 7 PLUS (HOME BUTTON)

Terikan
07-09-17, 09:06
Την καλησπέρα μου στο forum. Άλλαξα οθόνη σε iphone 7 plus καθ οτι η αρχική έσπασε. Η οθόνη όμως που πήρα ήταν από ένα άλλο το οποίο ήταν κλειδωμένο, με αποτέλεσμα όλα καλά κατά την τοποθέτηση εκτός από το home button! Με την παλιά του οθόνη έπαιζε, καθώς επίσης και στο κλειδωμένο iphone έπαιζε. Μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να συμβαίνει?? Με το που ανοίγω τη συσκευή με βγάζει μήνυμα oτι δεν δουλεύει το πλήκτρο με αποτέλεσμα να θέτω σε λειτουργιά αναγκαστικά το βοηθητικό μέσα από τις ρυθμίσεις

soler
07-09-17, 12:34
Την καλησπέρα μου στο forum. Άλλαξα οθόνη σε iphone 7 plus καθ οτι η αρχική έσπασε. Η οθόνη όμως που πήρα ήταν από ένα άλλο το οποίο ήταν κλειδωμένο, με αποτέλεσμα όλα καλά κατά την τοποθέτηση εκτός από το home button! Με την παλιά του οθόνη έπαιζε, καθώς επίσης και στο κλειδωμένο iphone έπαιζε. Μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να συμβαίνει?? Με το που ανοίγω τη συσκευή με βγάζει μήνυμα oτι δεν δουλεύει το πλήκτρο με αποτέλεσμα να θέτω σε λειτουργιά αναγκαστικά το βοηθητικό μέσα από τις ρυθμίσεις

Καλησπέρα! Να υποθέσω μετεφερες το Original Home button από την παλιά οθόνη στην νέα καθώς είναι paired με τη cpu και δεν γίνεται να δουλέψει άλλο Home button από άλλη πλακέτα.
Εάν το μετεφερες και εξακολουθεί να μην λειτουργεί τότε τραυματισες τη Flex. Το fingerprint δουλεύει κανονικάΝΎ

Terikan
07-09-17, 12:53
ΔΕΝ μετεφερα το home button, Οπως ηταν η αλλη οθονη απο το αλλο τηλεφωνο την μετεφερα αυτουσια. (γιατι στο αλλο τηλεφωνο το κλειδωμενο δουλευε το πληκτρο) Αλλα δεν ηξερα αυτο που ειπες οτι παει paired με τη cpu. Ναι αλλα πες οτι γενικα κατι γινει και χρειαστει καποτε να αλλαξω το φλεξ και παραγγειλω καινουργιο δεν θα παιξει ποτε???

JOUN
07-09-17, 22:12
^^ Δεν σε βλεπω καλά.. https://ifixit.org/blog/9020/no-fix-iphone-7-home-button/

Terikan
08-09-17, 03:12
Δηλαδη εν ολιγης αν γινει κατι στο αρχικο κουμπι σπασει καταλαθως κοψεις κανα flex κτλ τελειωσες!!! και καινουργιο να παραγγειλεις δεν θα δουλεψει!! Αρε apple.. τεχνολογια να σου πετυχει...

her
08-09-17, 08:16
Εδω λέει οτι το αλλάζουν.
https://www.ired.gr/επισκευη-iphone/7-plus/home-button.html

Terikan
08-09-17, 09:23
Τι να πω ρε παιδιά δεν ξέρω. Eγω πηρα μια original οθονη απο ενα τηλεφωνο που δουλευε κανονικα αλλα ηταν κλειδωμενο σε apple id την εβαλα σε ενα αλλο το οποιο απλα εσπασε η οθονη του το οποιο αν και σπασμενο επαιζαν ολα κανονικα. και εκτοτε δουλευουν ολα εκτος απο το κουμπι, χωρις βεβαια να εκανα καμια ζημια κατα την επισκευη

nyannaco
08-09-17, 10:19
Γι'αυτό είμαι fan της Apple... πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά σου κάνουν τη ζωή ενδιαφέρουσα, δεν βαριέσαι ποτέ :thumbdown:

soler
08-09-17, 11:06
Καλά εκεί στην ired έχουν πολύ γέλιο..
Αυτό με το Home button δεν είναι κάτι καινούργιο. Συμβαίνει από το 5s. Το καινούργιο είναι πως εν αντιθέσει με τα προηγούμενα μοντέλα στο iPhone 7 σταματάει να δουλεύει ΚΑΙ το Home button πέραν του Touch ID. Εάν έχεις το παλιό Home button το βάζεις πάνω και θα παίξει μια χαρά. Η άλλη λύση είναι αντικατάσταση οθόνης στην Apple με 180 ευρώ και σου αλλάζουν Home button μαζί.