PDA

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Driver Camera για Fujitsu Amilo AH530

manos_3
29-08-17, 12:24
Γεια σας.Σε ένα Amilo AH530 μετα απο εγκατασταση Windows 7 64 bit μου εγκαθιστα μεν τον driver της καμερας αλλα μου βγαζει ότι δεν ειναι δυνατη η εκκινηση της συσκευής...Κατέβασα διαφορους drivers απο fujitsu αλλά κάνει σε όλους το ίδιο.Έτρεξα ubuntu και δουλευει κανονικα η καμερα άρα θεμα hardware δεν υπαρχει.

JOUN
29-08-17, 22:21
Εισαι σιγουρος οτι χρειαζεται driver η καμερα;Προσωπικα δεν μου εχει τυχει,παντα δουλευει αμεσως.
Μπες στην διαχειριση συσκευων κανε δεξι κλικ στην καμερα και κανε απεγκατασταση τον υπαρχον driver.
Επισης κανε κλικ στην επιλογη για διαγραφη προγραμματων οδηγησης.Μετα κανε επανεκκινηση και δες αν διορθωθηκε.

age80
29-08-17, 22:54
Στην διαχειριση συσκευων κανε διπλο κλικ στην καμερα, πηγαινε λεπτομερειες, κανε ενα copy το hardware ID και στειλτο μας να δουμε τι καμερα φοραει και ποιον driver θελει...

manos_3
31-08-17, 10:03
Εισαι σιγουρος οτι χρειαζεται driver η καμερα;Προσωπικα δεν μου εχει τυχει,παντα δουλευει αμεσως.
Μπες στην διαχειριση συσκευων κανε δεξι κλικ στην καμερα και κανε απεγκατασταση τον υπαρχον driver.
Επισης κανε κλικ στην επιλογη για διαγραφη προγραμματων οδηγησης.Μετα κανε επανεκκινηση και δες αν διορθωθηκε.

Γιώργο το βρήκες....Δεν ξέρω πως μου διέφυγε....:lool:...Ευχαριστώ!!!