PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Sony] kdl 32s4000 χανεται εικονα και ηχος με αναμμενο πρασινο led

sotososfp
20-08-17, 22:58
Καλησπερα παιδια

Εχω μια sony της θειας μου,οπου μετα απο καποιο χρονικο διαστημα μισης ωρας η ακομα μετα απο 2 ωρες χανεται η εικονα και ο ηχος το led παραμενει πρασινο,αλλα δεν δεχεται γενικα καμμια εντολη απο το τηλεχειρηστηριο,ουτε με τα πληκτρα της.
Την στιγμη της βλαβης λειπουν οι τασεις 12v και 25v.
Μολις βγει και ξαναμπει στην πριζα δουλευει κανονικα,αλλα αγνωστο ποτε θα ξανασταματησει.
Η βλαβη να οφειλεται στο τροφοδοτικο;
Οι πυκνωτες φαινονται να ειναι ενταξει,καθως και οι τασεις ειναι φυσιολογικες οταν λειτουργει η tv.
Αραγε να μου την κανει το ολοκληρωμενο mcz3001db που ηταν προβληματικο στις παλιοτερες crt της sony;:wiink:
Καθε βοηθεια θα μου ηταν χρησιμη!

thanasis-ps2
24-11-17, 12:55
Το πιθανότερο να είναι απο την μητρική.
Πρέπει να γίνει αναβάθμιση λογισμικού.

sotososfp
24-11-17, 17:03
Καλησπερα Θαναση
Κατα μεγαλη πιθανοτητα,μαλλον μητρικη.Εκανα εργοστασιακες αλλα ξανα τα ιδια.
Δυστυχως δεν μπορω να κανω την αναβαθμιση,γιατι δεν εχω ουτε τα αρχεια,ουτε την sony μνημη που απαιτειται.
Ας παρει καινουργια τωρα με τα black friday.:biggrin:
Σε ευχαριστω παντως για την πληροφορια και καλο βραδυ.

manolo
24-11-17, 19:43
Το ότι φαίνονται εντάξει οι πυκνωτές δεν σημαίνει ότι είναι...Εφόσον χάνεται και ο ήχος ταυτόχρονα αποκλείεται η περίπτωση να φταίνε κάποια ή κάποιες CCFL λάμπες.

kalamata
07-12-17, 20:45
Για δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα της τηλεόρασης μπας και μπλοκάρει η μνήμη με τα ελληνικά μου έτυχε σε βλάβη πελάτη και όταν την γύρισα στα αγγλικά έπαιζε αψογα