Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Tablet] SAMSUNG SM P-605 δεν ανοιγει

gg4a
27-06-17, 23:09
Καλησπερα εχω το παραπανω ταμπλετ εχουν γινει τα εξης:

Ειχε σπασει η οθονη παρηγγειλα καινουργια οθονη στην αναμονη που περιμενα προσπσαθησα να του βαλω αλλο λογισμικο το NOYGAT με root τελικα το εβγαλα,μετα ανοιγε και εμπαινε μονο σε DOWN LOAD λειτουργια αλλα επρεπε να εινα μονο σε φορτιστη και φορτιζε παραπολυ αργα και μολις πηγαινα να το βαλω στον υπολογιστη εσβηνε δεν κρατουσε η μπαταρια,αποφασισα να παραγγειλω αλλη μπαταρια η παλια την μετρησα και ειχε 3,7 βοτλ αφου ηρθε και η καινουργια την μετρησα και αυτην και ειχε και αυτη 3,9 .Παρ'ολο που γραφει 3,8 δεν πρεπει οταν ειναι φορτισμενη να δειχνει πανω απο 4,2 volt?

την εβαλα πανω αλλα τελικα τιποτα δεν ανοιγει,ειχε ερθει και η οθονη.
μολις το βαΛώ στον υπολογιστη ακουγεται ο ηχος ερευσης συσκευης αλλα δεν γινεται εγκασταση.

πιστευω ή φταει η μπαταρια ή το λογισμικο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ για οποιαδηποτε βοηθεια...

manolo
28-06-17, 10:29
Πιθανότατα στη προσπάθεια να του εγκαταστήσεις το λογισμικό το brickάρισες. To ότι το βλέπει πάντως ο υπολογιστής είναι καλό σημάδι. Θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα flashaρίσματος για να του περάσεις ένα δοκιμασμένο λογισμικό. Επίσης μπαίνει σε λειτουργία recovery ή download mode? Είναι βασικό για να του περάσεις μέσω odin firmware. Αλλιώς δοκιμάζεις το SP Flash tool αλλά απαραίτητη προϋπόθεση να το 'βλέπει' ο υπολογιστής όταν το συνδέεις στη USB θύρα.

gg4a
28-06-17, 10:56
Δεν μπαινει σε DOWNLOAD ουτε recovery.
Μολις το συνδεσω στον υπολογιστη ακουγεται ο ηχος αλλα δεν το βλεπει.Πιθανον χρειαζομαι drivers.του εχω βαλει κατι της samsung αλλα δεν το βλεπει παλι.
Πρεπει να βρω ενα τροπο να το δει.

glamor
28-06-17, 16:40
ρίξε μια ματιά σε αυτή την σελίδα https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014
(https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014)

gg4a
29-06-17, 23:39
οκ απλως δεν φορτιζει η μπαταρια μεσω usb και πρεπειε να την φορτισω με εξωτερικο τροπο.

επισης την φορτισα παατησα να μπω σε down load mode και δεν εμπαινε χωρις να εχω βλει μεσα καρτα sd.