Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] LE32C450 TOUCH BUTTON BOARD
η τηλεοραση αναβει kai σβηνει κανονικα περναει ολα τα καναλια με τη σειρα δεν ακουει το τηλεχειριστηριο και αναβοσβηνει συνεχως το led (εχω βγαλει μπαταριες απ το τηλεκοντρολ)ειναι με touch button.
πιθανολογω οτι εχει χαλασει το πλακετακι με το touch - μπορω να δουλεψβ μονο το IR κ να καταργησω τα touch buttons?
Eγω παντως ειχα κοψει 2 καλωδια απο το πλακετακι που απομονωνουν τα πληκτρα και οχι το ματακι και το λεντ.Αν θες ανοιξε τη να σου πω τινα κανεις.
ανοιχτη την εχω...τι κοβω ?
εχεος καμμια φωτογραφια ?
Βγαλε φωτο πισω την πλακετα μετα καλωδια
τα μποτον η την πλακετα που ειναι κ το τιουνερ με τα ΙΝ κ OUT ?
Οπως εχεις ξαπλωμενη την τηλεοραση αριστερα νομιζω ειναι η πλακετα,βγαλε φωτο εκει που καταληγουν τα καλωδια -την φισα-στην main προφανως.
μαλλον πρεπει να παρω τη φωτογραφικη...εσυ θελεις καλη φωτο ε?
Mικροτερη φωτο δεν ειχες να βαλεις,αν θυμαμαι καλα κοβεις το δευτερο και τριτο καλωδιο απο την δεξια πλευρα,δηλαδη διπλα απο την φισα με τα κοκκινα καλωδια(μεγαφωνα).Εχεις κολλητηρι μετα αν κανω λαθος νατα κολλησεις;θα κοψεις πρωτα το δευτερο και θα δεις οτι μερικα πληκτρα δεν θα δουλευουν και μετα θα πας στο επομενο.
εχω κολητηρι...αυριο θα το κανω γιατι τωρα δεν εχω προσβαση στα κατσαβιδια μου....ευχαριστω παντως που ασχοληθηκες
Οκ μας ενημερωνεις αυριο.
τα εκοψα ολα ενα ενα....το λεντ τραιμοπαιζει συνεχεια...δεν μπορουσα να αλλαξω καναλι απ το τηλεκοντρολ....ξεκινησα με το δευτερο απο δεξια...πηγα στο τριο..τεταρτο...δεν εκοψα το ενα κ το ενια (τελευταιο)στο 8 εσβησε το λεντ
Τελικα εκανες τιποτα ή τσαμπα εκοβες και πας για πλακετα τωρα.
τωρα τα ξανακλολαω ενα ενα!!!δεν επιασε αυτο που μου ειπες... :(
Γιατι αφου τοχω κανει και πετυχε,δεν αλλαζεις καιτην πλακετα αφουτην ελυσες την τηλεοραση να ησυχασεις.
25 € για ανταλακτικο??..μπα..δεν δινω...αν την καταφερω ετσι οκ...αλοιως....θα μεινει στο ραφι
εσενα σου δουλεψε κοβοντας το 2κ 3 ?
Ναι,εσυ τι λες να μουρθε ετσι στο μυαλο να σου λεω να κοψεις τα καλωδια.
Mικροτερη φωτο δεν ειχες να βαλεις,αν θυμαμαι καλα κοβεις το δευτερο και τριτο καλωδιο απο την δεξια πλευρα,δηλαδη διπλα απο την φισα με τα κοκκινα καλωδια(μεγαφωνα).Εχεις κολλητηρι μετα αν κανω λαθος νατα κολλησεις;θα κοψεις πρωτα το δευτερο και θα δεις οτι μερικα πληκτρα δεν θα δουλευουν και μετα θα πας στο επομενο.
ρωταω αν εισαι σιγουρος για το 2κ3!!!
μηπως θυμασαι λαθος....και ειναι καποια αλλα
Τελικα φιλε έπαιξε ? Ρωταω γιατι ενδιαφέρομαι για το πανελ αν τελικα την πας για ραφι..
οχι δεν επαιξε....στειλε π.μ