PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] telefunken t40fx182dlp

ΜΑΝΘΟΣ1988
16-02-17, 15:01
Γεια σας συναδελφοι χρειαζομαι βοηθεια εχω την εν λογο τηλεοραση t40fx182dlp ειχε ενα led καμενο το αλλαξα ομως τιποτα αλαξα και τροφοδοτικο παλι τιποτα εχω 6 blink led οταν παταω να ξεκινηση τα led ειναι οκ το τροφοδοτικο βεβαια απο το εξωτερικο το πηρα και με τα δυο εχω το ιδιο προβλημα 6 led... το service manual δεν το εχω βρει οσο και αν εψαξα...:confused1:

maik65
16-02-17, 19:11
Γεια σου Μανθο, δοκίμασες επαναπρογραμματισμο την μνήμη ,μάλλον έχει πολλά errors.

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
16-02-17, 20:58
θέλει αναβάθμιση ή την πάς σε σερβις της telefunken

ΜΑΝΘΟΣ1988
16-02-17, 21:43
με τις τηλεορασεις δεν πολυ ασχολουμε πως θα την κανο επαναπρογραμματισμο? ποιο πολυ με κινητα και δοριφορικα. ευχαριστω

ΜΑΝΘΟΣ1988
16-02-17, 21:45
με τις τηλεορασεις δεν πολυ ασχολουμε πως θα την κανο επαναπρογραμματισμο? ποιο πολυ με κινητα και δοριφορικα. ευχαριστω

Γεια σου Μανθο, δοκίμασες επαναπρογραμματισμο την μνήμη ,μάλλον έχει πολλά errors.

ΜΑΝΘΟΣ1988
16-02-17, 22:46
που θα βρω αναβαθμηση 4315343154
θέλει αναβάθμιση ή την πάς σε σερβις της telefunken

maik65
17-02-17, 11:43

Το αρχείο θα το βρούμε, προγραμματιστη έχεις;

ΜΑΝΘΟΣ1988
17-02-17, 11:52
Οχι θα πρέπει να φτιάξω έχω δει κάποια βίντεο όμως θελω καθοδήγηση. Ακομα καλύτερα αν υπάρχει έτοιμο απο καποιον να το πάρω. Ευχαριστώ
Το αρχείο θα το βρούμε, προγραμματιστη έχεις;

ΜΑΝΘΟΣ1988
17-02-17, 18:32
Αν τιν θελει κανεις 120 ευρω τιν δινο 80 πηρα το τροφοδοτικο με το καινουριο τροφοδοτικο αλιος αυριο το στελνο πισο και τιν κραταω για ανταλακτικα.

ioannis_83
19-02-17, 21:14
Αν τιν θελει κανεις 120 ευρω τιν δινο 80 πηρα το τροφοδοτικο με το καινουριο τροφοδοτικο αλιος αυριο το στελνο πισο και τιν κραταω για ανταλακτικα.
αυτο πρεπει να κανεις με ενα απλο στικακι.εχεις την ιδια main.δοκιμασε το.

Πρεπει να μπεις στην σελιδα http://www.vesteldriver.com/TV_MB82_CORE_UPDATE.htmlκαι να πατησεις εκει που λεει YAZILIM INDIR, μετα πατας στο καθετο βελακι για να κατεβασεις το αρχειο που χρειαζεσαι, το οποιο ειναι σε μορφη .rar (δηλαδη θα χρειαστει να το αποσυμπιεσεις) μεσα στο ραρ υπαρχει ενας φακελος και μεσα στο φακελο το αρχειο της αναβαθμισης με το ονομα upgrade_loader.pkg, τωρα παιρνεις ενα στικακι το κανεις φορματ για να ειναι τελειως αδειο και βαζεις μονο αυτο το αρχειο μεσα, στη συνεχεια το βαζεις στην θυρα usb της τηλεορασης την αναβεις και καθως αναβοσβηνει το λεντακι της κρατας πατημενο το ΟΚ στο τηλεκοντρολ μεχρι το λεντακι να ξεκινησει να αναβοσβηνει πιο γρηγορα και περιμενεις να κανει την αναβαθμιση (αν το προβλημα σου ηταν το Firmware μολις τελειωσει θα μπορεις να την ανοιξεις... αλλιως καπου αλλου βρισκετε το προβλημα) ((ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ 17ΜΒ82))ο»Ώ

ΜΑΝΘΟΣ1988
20-02-17, 14:56
respect ιωαννη που την βρηκες τιν σελιδα θυσαυρος ειναι δουλεψε και σημερα θα εστελνα πισω τιν πλακετα! βεβαια δεν μπορεσα να κανω αναζητιση μονος μου εβαζα το serial number τις τηλεορασης και δεν εβγαζε τιποτα στην αναζητηση θα ηθελα πολυ να μου πεις πως γινετε για μελοντικα update.. ευχαριστω.

αυτο πρεπει να κανεις με ενα απλο στικακι.εχεις την ιδια main.δοκιμασε το.

Πρεπει να μπεις στην σελιδα http://www.vesteldriver.com/TV_MB82_CORE_UPDATE.htmlκαι να πατησεις εκει που λεει YAZILIM INDIR, μετα πατας στο καθετο βελακι για να κατεβασεις το αρχειο που χρειαζεσαι, το οποιο ειναι σε μορφη .rar (δηλαδη θα χρειαστει να το αποσυμπιεσεις) μεσα στο ραρ υπαρχει ενας φακελος και μεσα στο φακελο το αρχειο της αναβαθμισης με το ονομα upgrade_loader.pkg, τωρα παιρνεις ενα στικακι το κανεις φορματ για να ειναι τελειως αδειο και βαζεις μονο αυτο το αρχειο μεσα, στη συνεχεια το βαζεις στην θυρα usb της τηλεορασης την αναβεις και καθως αναβοσβηνει το λεντακι της κρατας πατημενο το ΟΚ στο τηλεκοντρολ μεχρι το λεντακι να ξεκινησει να αναβοσβηνει πιο γρηγορα και περιμενεις να κανει την αναβαθμιση (αν το προβλημα σου ηταν το Firmware μολις τελειωσει θα μπορεις να την ανοιξεις... αλλιως καπου αλλου βρισκετε το προβλημα) ((ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ 17ΜΒ82))ο»Ώ

ioannis_83
20-02-17, 20:38
respect ιωαννη που την βρηκες τιν σελιδα θυσαυρος ειναι δουλεψε και σημερα θα εστελνα πισω τιν πλακετα! βεβαια δεν μπορεσα να κανω αναζητιση μονος μου εβαζα το serial number τις τηλεορασης και δεν εβγαζε τιποτα στην αναζητηση θα ηθελα πολυ να μου πεις πως γινετε για μελοντικα update.. ευχαριστω.
αμα σου πω οτι κ εγω κατα τυχη το πετυχα,ειχα μια turbo x ενος φιλου με την ιδια main.βρηκα αυτο
https://www.youtube.com/watch?v=kPCisa9BYkk&t=534s
και η συνηθεια μου να διαβαζω τα comments με οδηγησε στο λινκ.κρατα το αρχειο,η πλειοψηφια των φτηνοτουρκικων εχουν την17mb82.με το site ουτε γω εβγαλα ακρη...εν τελει το τροφοδοτικο ειχε κ αυτο προβλημα,δε καταλαβα?

ΜΑΝΘΟΣ1988
21-02-17, 10:32
Δεν είχε πρόβλημα το εκαψα απο δικιά μ βλακια πρην καταλαβο ότι ήταν η μαιν ο λόγος δεν τιν γειωσα στο σασί και εκαψε γέφυρα ασφάλεια και κάτι ακομα σίγουρα.
αμα σου πω οτι κ εγω κατα τυχη το πετυχα,ειχα μια turbo x ενος φιλου με την ιδια main.βρηκα αυτο
https://www.youtube.com/watch?v=kPCisa9BYkk&t=534s
και η συνηθεια μου να διαβαζω τα comments με οδηγησε στο λινκ.κρατα το αρχειο,η πλειοψηφια των φτηνοτουρκικων εχουν την17mb82.με το site ουτε γω εβγαλα ακρη...εν τελει το τροφοδοτικο ειχε κ αυτο προβλημα,δε καταλαβα?

mastoras1
21-02-17, 18:48
Παιδιά μόλις αναβάθμισα μια F&U σύμφωνα με τις οδηγίες του Ιωάννη και παλι ευχαριστώ.

freecom
01-03-17, 23:44
τελικα καταφερε καποιος να κατεβασει κατι απο εδω ?
http://www.tv.vesteldriver.com/

nikmantz
19-09-19, 14:04
παιδιά δεν το βρίσκω μπορη καποιος να δόση την αναβάθμιση γεια την 17MB82S