Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] iPhone 5 Πρόβλημα
καλησπέρα παιδιά,
έχω θέμα με τον proximity sensor του τηλεφώνου.Δεν λειτουργεί ούτε καν όταν βάζω το δάχτυλο απευθείας στο φλεξ. Έχω δοκιμάσει και dfu mode και restore. Επίσης έχω κουμπώσει κι άλλο φλεξ και πάλι τα ίδια. Είναι θέμα μητρικής; Υπάρχει άλλη εναλλακτική για να σβήνει η οθόνη σε κλήσεις;;
Όταν λες άλλο flex τι εννοείς; Το εξάρτημα με τον proximity sensor περιλαμβάνει και την front camera και rear microphone και ένα ή δύο holders αν θυμαμαι καλα που είναι απαραίτητα για να δουλέψει σωστά. Αν αυτά χαλάσουν ή αλλοιωθούν δεν δουλεύει ο proximity sensor.
ναι άλλο φλεξ έννοω ολόκληρο το σετ με κάμερα και μικρόφωνο. Είναι σίγουρα πρόβλημα του τηλεφώνου γτ δοκίμασα την οθόνη σε άλλο 5άρι και δούλευε κανονικά.
Το θέμα είναι ποιος το αναλαμβάνει να το φτιάξει, γτ απ ότι είδα είναι θέμα resistors δίπλα στο κούμπωμα του φλεξ της κάμερας , συγκεκριμένα του R125 απο το σχηματικό του iPhone 5.
Κάποιος να ξέρει;;
ναι άλλο φλεξ έννοω ολόκληρο το σετ με κάμερα και μικρόφωνο. Είναι σίγουρα πρόβλημα του τηλεφώνου γτ δοκίμασα την οθόνη σε άλλο 5άρι και δούλευε κανονικά.
Το θέμα είναι ποιος το αναλαμβάνει να το φτιάξει, γτ απ ότι είδα είναι θέμα resistors δίπλα στο κούμπωμα του φλεξ της κάμερας , συγκεκριμένα του R125 απο το σχηματικό του iPhone 5.
Κάποιος να ξέρει;;
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Μπορώ να αναλάβω εγώ να δω την πλακέτα απλά θα πρέπει να μου το στείλετε Αθήνα.
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Μπορώ να αναλάβω εγώ να δω την πλακέτα απλά θα πρέπει να μου το στείλετε Αθήνα.
είσαικαταστήμα;
είσαικαταστήμα;
Σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα!