Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] ericsson R250s pro δεν βρίσκει δυκτιο
Έχω ένα ericsson R250s pro το οποίο δούλευε εντός Ελλάδος από γνωστό μου τώρα αν και του βάζω παλιά sim δεν βρίσκει δίκτυο έχετε καμιά ιδέα και τι μπορώ να κάνω?
42719
Χμ το συγκεκριμένο έχει μόνο gsm, είναι γενικά πολύ απλό μέσα, κανένας PA θα καψαλίστηκε κλπ.
Μου θύμησες την εποχή που ξεκίνησα με τα κινητά.
Οπότε να βρω κάποιο μαγαζί για παλιά κινητά για έλεγχο η να στο στείλω Θεσσαλονίκη?:001_rolleyes:
Έφαγα κώλυμα και θέλω να το δω να δουλεύει για extreme καταστάσεις στο βουνό ποιο δυνατό σήμα κ.α
Κρατάει καλή τιμή στο ebay (από 100$ ως 300$) και όταν το έβαλα στο car 60 ευρώ με χάλια μπαταρία με ζάλισαν στα τηλέφωνα(αλλοδαποί) οπότε έφτιαξα την μπαταρία με 4 νέες ΑΑ δεν παραιτούμαι ακόμα ευχαριστώ παντος.
γω λεω να το βαλεις στο ford model T. το πως θα κανει σετ δεν λεγεται.
σοβαρολογεις τωρα? αυτο στον τομεα των κινητων ειναι αιωνες πισω. ακομη και οι σημερινες σιμ δεν παιζουν σε αυτο.
Ηθελα να ξερα ποιος σε παραμυθιασε για ποιο δυνατο σημα και αυτα τα αλα που μας λες...
Να σε ενημερωσω πως τα παιδια που σου απανταν εδω ειναι σχετικοι και σε σου απαντουν πολυ σωστα και οχι για να σε παρεμποδισουν στην προσπαθεια σου μα φιλε μου οκ σαν αντικα ναι δεκτο να το εχεις....!
Φιλικα!
Papas00zas
28-11-16, 02:19
ακομη και οι σημερινες σιμ δεν παιζουν σε αυτο.
Θα διαφωνήσω....πέρσι το καλοκαίρι είχα δοκιμάσει σιμ παραγωγης 11/2014 της WIND σε NOKIA 5110 και ένα ERICSSON παλιο δεν θυμαμαι πιο και τις διάβασε. Μάλλον έχει να κάνει με το firmware κάθε μοντέλου αλλά δεν ξέρω με σιγουριά
Πάρε
Είσαι φαρδύς που κοίταξα σε αρχεία της εποχής και τα είχα
https://drive.google.com/file/d/0BxL-fHC-i2cBQkRrUE1wcy1OU0k/view?usp=sharing
Ευχαριστώ πολύ άργησα να το δω αρχίζω το διάβασμα!