Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] Αναποδη οθονη σε Samsung Galaxy S3

JOUN
29-10-16, 23:05
Καλησπερα.
Το κινητο της κορης μου κανει το εξης παραξενο:Οταν ανοιγει,3 φορες στις 4 η εικονα του ειναι αναποδογυρισμενη.
Δειχνει κανονικα με σωστη φωτεινοτητα αλλα ολα αναποδα.Το ποιο παραξενο ειναι οτι οταν τελικα μπει στην αρχικη οθονη(αναποδα φυσικα) το touch screen δεν ειναι αναποδα!!
Δηλαδη για να πατησω καπου στην οθονη πρεπει να ακουμπησω στην ακριβως απεναντι μερια της οθονης για να δουλεψει!
Επισης αν η οθονη μεινει αναμενη δειχνει μια χαρα(αν και αναποδα)Αν ομως μπει σε αναμονη και σβησει δεν ξανανοιγει με τιποτα πρεπει να γινει επανεκκινηση.
Τι επαναφορα εκανα,τι εκδοση android αλλαξα τιποτα..Το προβλημα ειναι προφανως hardware και δεν φτιαχνει.
Εχει συναντησει καποιος κατι τετοιο;
Ευχαριστω.

Nα προσθεσω οτι και με τελειως κλειστο τηλεφωνο κανει τα ιδια δηλ το εικονιδιο της μπαταριας που φορτιζει ειναι ανεστραμενο..

manolo
29-10-16, 23:46
Φυσικά το touch screen δεν είναι ανάποδα! Δεν υπάρχει κάτι παράξενο σ' αυτό. Το digitizer ελέγχεται και επικοινωνεί μέσω άλλου κυκλώματος με το main Board απ' αυτό της οθόνης. Το πρόβλημα προφανώς είναι μόνο στην οθόνη και δεν εννοώ αυτή καθ΄αυτή αλλά στα κυκλώματα που την ελέγχουν (εκτός του backlight) ή που στέλνουν τα δεδομένα για απεικόνιση..

manolo
29-10-16, 23:49
Δες κι αυτό εδώ. (http://www.samsung.com/au/support/skp/faq/1039711) Ίσως βοηθήσει..

JOUN
30-10-16, 00:25
Ευχαριστώ Μανώλη αλλά όπως είπα το κάνει και με τελείως κλειστό τηλ οπότε.. δεν έχει σχέση αυτό που έβαλες.

manolo
30-10-16, 13:17
Εντάξει Γιώργο κατάλαβα. Δεν μου έχει ξανατύχει αυτό το πρόβλημα..Στο S3 έχω συναντήσει διάφορα προβλήματα που έχουν να κάνουν με το firmware κυρίως αλλά όχι κάτι τέτοιο. Ψάχνοντας βρήκα ένα σχετικό thread με το δικό σου πρόβλημα και στο κάνω link (http://forum.gsmhosting.com/vbb/f777/i9300-s3-screen-upside-down-1750494/)..

qsd330
30-10-16, 15:12
εχετε πιραξει τιποτα στο developers option??? αν ναι δεσ εκει ριθμισεις.
αν δεν βρεισ κατι ισως και ενα factory reset /clear cache data apo recoverymode να το φτιαξει. εννοειται κατι τετοιο θα σβεισει τα παντα απο το τηλεφωνο αποτε ενα backup ειναι απαρετητο