Επιστροφή στο Forum : Κλειδαριά πόρτας-προβλημα (video)
https://vimeo.com/187491479
Θα την ειχα ανοιξει, αλλα φοβαμαι μην κανω μεγαλυτερη ζημια κ δεν κλεινει καθολου μετα...
Αν κ πιστευω πως μπορω να την αλλαξω κ απλα πρεπει να προσεξω την ενωση με τον πανω κ κατω αξονα των 2 κλειδαριων...
Τί λετε;;;
Υγ: ενω 9 χρονια στο σπιτι δεν ειχε χαλασει τιποτα, εχουν πεσει εδω κ ενα τριμηνο ολα μαζεμενα.....[emoji15][emoji51][emoji16][emoji30]
bilste1965
16-10-16, 11:16
Οι συγκεκριμένες κλειδαριές (τρίαινές όπως λέγονται) της domus βγάλανε προβλήματα . έχω την ίδια και έχω κατά καιρούς διαφορά.
Σε πρώτη φάση τσέκαρε ότι ο μύλος (εκεί που μπαίνει το κλειδί) λειτουργεί κανονικά . Μπορείς να τον αφαιρέσεις ευκολά τον συγκρατεί μια βίδα που ξεβιδώνει με ίσιο κατσαβίδι.
Εάν λειτουργεί σωστά που είναι το πιθανότερο προχωράς παρακάτω
Κανονικά θέλει αλλαγή όλη η τρίαινα με άλλη ίδια για να σου ταιριάζουν τα αντικρίσματα. Έχει υψηλό κόστος .
Εάν πιάνουν τα χέρια σου μπορεί να αντικαταστήσεις μόνο το μεσαίο κομμάτι της τρίαινας (αυτό που δίνει την κίνησή ) με την απλή κλειδαριά της domus και να κρατήσεις τα υπόλοιπά τμήματα. Χαμηλό κόστος επισκευής
Διάλεξε το καλύτερό για σένα. Καλή ευκολία
Σ´ευχαριστω πολυ!!
Πώς το ζηταω το μεσαιο τμημα;; Ξερεις μηπως κοστος;;
bilste1965
16-10-16, 19:13
ΣΒ΄ευχαριστω πολυ!!
Πώς το ζηταω το μεσαιο τμημα;; Ξερεις μηπως κοστος;;
Κλειδαριά domus θα πάρεις και θα προσαρμόσεις τα ακριανά τμήματα Εάν μπορείς αποσυναρμολόγησέ το μεσαίο τμήμα και πάρτο ως δείγμα .
Το κόστος περίπου είναι 10-15€.
Το έχω κάνει στην δική μου όταν χάλασε
Το κόστος ολόκληρής της τρίαινας είναι πάνω από 50€