Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] Thomson 40FW3323
Καλησπέρα
Έχω μία τηλεόραση Thomson 40FW3323 η οποία όταν παίρνει παροχή έρχεται κανονικά σε κατάσταση standby (κόκκινο led - δεν αναβοσβήνει). Μόλις πατήσω το power on σβήνει το led και η τηλεόραση δείχνει νεκρή. Δυστυχώς στους κονέκτορες του τροφοδοτικού δεν υπάρχουν τυπωμένες οι τάσεις ώστε να ξέρω που να μετρήσω τι! Μήπως κάποιος παίζει να έχει κανά service manual ή του έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αντίστοιχη τηλεόραση? Επίσης ανταλλακτικα που βρίσκουμε για Thomson?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
15-10-16, 19:29
Καλησπέρα
Έχω μία τηλεόραση Thomson 40FW3323 η οποία όταν παίρνει παροχή έρχεται κανονικά σε κατάσταση standby (κόκκινο led - δεν αναβοσβήνει). Μόλις πατήσω το power on σβήνει το led και η τηλεόραση δείχνει νεκρή. Δυστυχώς στους κονέκτορες του τροφοδοτικού δεν υπάρχουν τυπωμένες οι τάσεις ώστε να ξέρω που να μετρήσω τι! Μήπως κάποιος παίζει να έχει κανά service manual ή του έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αντίστοιχη τηλεόραση? Επίσης ανταλλακτικα που βρίσκουμε για Thomson?
Αναβάθμισή
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
23-10-16, 15:21
Δηλαδή Νίκο?
Αναβάθμιση με νέο firmware ή αλλάζεις main
Καλησπέρα
ηχο εχει?μηπως εχει προβλημα με τα led?
ηχο εχει?μηπως εχει προβλημα με τα led?
Ήχο δεν έχει. Ούτε backlight. Οι τάσεις στην έξοδο του τροφοδοτικού φαίνονται κανονικές. (3,3V, και 12V όταν πατήσω το Power ON). Στην έξοδο power για τα led τάση 25V.
Παρόλα αυτά η τηλεόραση είναι νεκρή!!
Επίσης κάποια στιγμή από το άνοιξε κλείσε... η τηλεόραση άναψε αλλά στο επόμενο power off είχα πάλι τα ίδια
main board υποψιάζομαι. Παίζει καμιά μεταχειρισμένη άραγε?
Αναβάθμιση με νέο firmware ή αλλάζεις main
Δυστυχώς δεν ξέρω πως γίνεται η αναβάθμιση firmware στην συγκεκριμένη