Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] comet tv1403 user manual
Καλησπέρα, σε τηλεόραση Comet TV1403 (σασί PT92JE) δεν μπορώ να εμφανίσω μενού για εγκατάσταση αναλογικών καναλιών. Πιθανόν έχει ενεργοποιηθεί hotel menu. Δεν έχω αυθεντικό τηλεκοντρολ.
Μήπως έχει κάποιος οδηγίες χρήσης ή γνωρίζει το συνδυασμό πλήκτρων για την εμφάνιση του σχετικού μενού;
Καλησπέρα, σε τηλεόραση Comet TV1403 (σασί PT92JE) δεν μπορώ να εμφανίσω μενού για εγκατάσταση αναλογικών καναλιών. Πιθανόν έχει ενεργοποιηθεί hotel menu. Δεν έχω αυθεντικό τηλεκοντρολ.
Μήπως έχει κάποιος οδηγίες χρήσης ή γνωρίζει το συνδυασμό πλήκτρων για την εμφάνιση του σχετικού μενού;
by pressing the key on the RC and VOLUME-DOWN key on the TV simultaneouslywhen the TV is in TV- mode. The service menu is left by pressing the key
κυττα στο elektrotanya εχει service manual
Έχω δει το συνδυασμό subpage και volume down, είναι για το service menu. Αυτό δε λειτουργεί, ίσως οφείλεται στο τηλεκοντρολ που έχω. Πρέπει όμως να υπάρχει άλλος τρόπος, δεν είναι δυνατόν η ρύθμιση των καναλιών να απαιτεί service menu!
Papas00zas
06-10-16, 00:34
Γράψε σε παρακαλώ ποιό χειριστήριο έχεις μηπως και βγει άκρη....
Χρησιμοποιώ δύο τηλεκοντρόλ, oneforall urc7555 και silvercrest KH2155. Έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 30 κωδικούς που φαίνεται να λειτουργούν κανονικά.Πάντως περιμένω απάντηση και από την αντιπροσωπεία, μόνο που μάλλον αργούν να μου απαντήσουν...
Καλησπέρα και καλή χρονιά,
Ανοίγω ξανά το θέμα για μια τηλεόραση Comet TF3208 την οποία προσπαθώ να συνδέσω με Chromecast. Και διάβασα εδώ για επικοινωνία με αντιπροσωπεία. Υπάρχει ακόμα το τηλέφωνό τους;
η τηλεοραση σου τι εισοδους έχει? hdmi?
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk