Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] lg 37lg7000
jim philips
25-09-16, 11:12
Καλημέρα σε όλους,εχω την παραπανω tv lg (37lg7000)to προβλημα της ειναι οτι αναβει το st-by αναβοσβυνει για να ξεκινισει η tv,η οπτικη ινα αναβει,και σβηνει 2-3 φορες ,το επαναλαμβανει 2,3 και μετα αναβει το backlight για μερικα δευτερολεπτα χωρισ εικονα και κοβει και ξαναπροσπαθει να bootαρει,εχω ζεστανει την main δεν αλαξε κατι ,προσπαθεισα update δεν ξεκινα για να το παρει.καθε ιδεα δεκτη!ευχαριστω πολυ!
Καλημέρα σε όλους,εχω την παραπανω tv lg (37lg7000)to προβλημα της ειναι οτι αναβει το st-by αναβοσβυνει για να ξεκινισει η tv,η οπτικη ινα αναβει,και σβηνει 2-3 φορες ,το επαναλαμβανει 2,3 και μετα αναβει το backlight για μερικα δευτερολεπτα χωρισ εικονα και κοβει και ξαναπροσπαθει να bootαρει,εχω ζεστανει την main δεν αλαξε κατι ,προσπαθεισα update δεν ξεκινα για να το παρει.καθε ιδεα δεκτη!ευχαριστω πολυ!
τι σημαινει εχεις ζεστανει?
jim philips
25-09-16, 17:27
Καλησπερα,ζεστανα με θερμο αερα τουσ πυκνωτες,μηπως καποιος ηταν πεσμενος στο dc-dc converter
μαλλον προβλημα στην flash.
ριξε ψυκτικο να την παγωσεις μηπως ξεκινησει και μπορεσεις να της κανεις αναβαθμιση αλλιως πρεπει να της περασεις το λογισμικο απο την RS-232
βγαλε την φυσα απο την μαιν ...αναβη το πανελ?
αν οχι ψαξε ινβερτερ και τροφοδοτικο
αν ναι
εισαι απο μαιν
jim philips
02-10-16, 12:24
Καλημερα ηταν απο την flash,(σωστος ο ΤΕΟ)το περασα με RS232 και ο.κ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Φιλε pipilas αυτο με το καλωδιο απο το psu στην main το κανουν ως επι το πλειστων οι samsung οχι οι lg.ευχαριστω πολυ παντως.
Καλημερα ηταν απο την flash,(σωστος ο ΤΕΟ)το περασα με RS232 και ο.κ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Φιλε pipilas αυτο με το καλωδιο απο το psu στην main το κανουν ως επι το πλειστων οι samsung οχι οι lg.ευχαριστω πολυ παντως.
πρωτον βγαλε την παρενθεση
δευτερον οταν ελεγχεις τροφοδοτικο αντιλαμβανεσαι εαν ειναι active low η' active high βλεποντας το πρωτο τρανζιστορ
τριτον πες μου οτι εχεις το compair
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
03-10-16, 00:43
ωραίος ο Τεο.