PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] LG FLATRON M22WDP προβλημα με συχνοτητα τηλεχειριστηριου...

teo24
20-09-16, 08:29
Εχω την παραπανω τηλεοραση και εχω ενα προβληματακι που με εκνευριζει...Το κυριο ''προβλημα''ειναι οτι οταν παω να ανοιξω το κλιματιστικο SAMSUNG Η θα κλεισει η τηλεοραση Η θα παει η φωνη απ το 5 στο 15 η θα αλλαξει καναλι οχι με την σειρα,πχ απ το 2 μπορει να παει στο 20.Μεχρι εκει ολα καλα.εδω και κανα χρονο ομως οταν πηγαινα να ανοιξω την τηλεοραση η οθονη ηταν μαυρη και περναγε ενα μηνυμα V3.09.0.Με τα πολλα καταφερα και εποικινωνησα με την LG και μου ειπαν τη να κανω και να βαλω την αυτοματη η σκετη αναβαθμιση δεν θυμαμαι ακριβως στο off.Πηγα στο μενου κι αυτο ηταν ηδη στο off.Μετα που το ξανακανε ξαναπηρα τηλ.και μου ειπαν μηπως εχω και καποια αλλη συσκευη στο δωματιο,αφου τους ειπα οτι εχω ενα κλιματιστικο χωρις ολα τ'αλλα μπερδεματα μου ειπαν οτι αυτο ''μπερδευει''την τηλεοραση....Τι μπορω να κανω...ολο και πιο συχνα μου βγαζει το μυνημα και συνεχεια καθομαι και την ξανασυντονιζω.Ευχαριστω....