PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] Πρόβλημα σε Thomson 32ht2253

giorgos
13-09-16, 14:57
Γειά σας στην τηλεόραση του τίιτλου μου εμφανίστηκε στην μισή οθόνη (το μισό κομμάτι αριστερά) ενα λευκό ΄πέπλο΄ μπροστά απο την εικόνα...δηλαδή φαίνεται η εικόνα σαν να εβλεπες μπροστά απο μια ημιδιάφανη λευκή κουρτίνα....
Αυτό το κάνει απο την αρχή που ανοίγει...
Να ξεκινήσω για έυρεση ινβέρτερ? Σε περίπτωση που ήταν όμως το ινβέρτερ δεν θα έπρεπε να είναι τελείως μάυρη η εικόνα....?
Ευχαριστώ

betacord85
13-09-16, 16:59
Γειά σας στην τηλεόραση του τίιτλου μου εμφανίστηκε στην μισή οθόνη (το μισό κομμάτι αριστερά) ενα λευκό ΄πέπλο΄ μπροστά απο την εικόνα...δηλαδή φαίνεται η εικόνα σαν να εβλεπες μπροστά απο μια ημιδιάφανη λευκή κουρτίνα....
Αυτό το κάνει απο την αρχή που ανοίγει...
Να ξεκινήσω για έυρεση ινβέρτερ? Σε περίπτωση που ήταν όμως το ινβέρτερ δεν θα έπρεπε να είναι τελείως μάυρη η εικόνα....?
Ευχαριστώ
το ινβερτερ που κολαει?δες για tcon η main...παρε και ενα τηλ στον μανωλοπουλο να σου βγαλει ενα καλο κουστουμι περιποιημενο...απο 80 και πανω ;)

giorgos
13-09-16, 18:11
Σωστά το ινβέρτερ δεν κολλάει....για να ξεκινήσω απο tcon μπορώ να κάνω κάποιες μετρήσεις ωστε να σιγουρευτώ οτι δεν φταίει αυτό και ειναι η main....η το αντίστροφο? Ακόμα δεν την εχω ανοίξει απλά για να ξέρω εαν αξίζει τον κόπο....

pipilas
13-09-16, 23:57
1.πανελ
2.φλεχ απο τ-κον σε πανελ
3.φλεχ απο πλακετα πανελ σε πανελ