PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Philips] μαυρη οθονη.....

john8281
10-09-16, 16:12
παιδεs τα φωτα σαs!!!!ενα πολυ καλο φιλαρακι εχει μια plasma philips 43αρα και οταν την ανοιγει βγαζει μονο μια μαυρη οθονη......σε τεχνικο που την πηγε του ειπε πωs φταιει η οθονη και δεν υπαρχει οθονη.......το μοντελο ειναι 42PF9946/12.....ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!

teo966
10-09-16, 16:21
παιδεs τα φωτα σαs!!!!ενα πολυ καλο φιλαρακι εχει μια plasma philips 43αρα και οταν την ανοιγει βγαζει μονο μια μαυρη οθονη......σε τεχνικο που την πηγε του ειπε πωs φταιει η οθονη και δεν υπαρχει οθονη.......το μοντελο ειναι 42PF9946/12.....ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!
ηχο εχει?

john8281
10-09-16, 18:17
δεν την εχω συνδεσει!!!!!θα το κανω αυριο και θα απαντησω θοδωρη......

john8281
10-09-16, 19:09
θοδωρα την βαλαμε στο ρευμα και εχει ηχο κανονικα.....βγαζει μονο ενα μαυρο μπροστα καθολου εικονα....

teo966
10-09-16, 21:12
το βλεπω δυσκολο να την φτιαξεις μονος σου,αλλα επειδη η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια βγαζεις καπακι μετρας τις ασφαλειες στην αριστερη πλακετα και βλεπεις αν εχει τασεις.μια φωτογραφια θα βοηθουσε.μαλλον βγαλε πρωτα φωτο να δουμε τι μαρκα ειναι το πανελ.

john8281
11-09-16, 21:20
Θοδωρα πιστευω να σε βοηθησα με τιs φωτο!!!!!αν μπορουσεs να με καθοδηγησειs με καμια επισημανση που να μετρησω και σε τι να βαλω το πολυμετρο καθοτι ψηλοασχετοs με αυτα.......σε ευχαριστω!!!!!

teo966
11-09-16, 23:46
Θοδωρα πιστευω να σε βοηθησα με τιs φωτο!!!!!αν μπορουσεs να με καθοδηγησειs με καμια επισημανση που να μετρησω και σε τι να βαλω το πολυμετρο καθοτι ψηλοασχετοs με αυτα.......σε ευχαριστω!!!!!
μην την βαλεις στην πριζα,εχει επικινδυνες τασεις.μετρα μονο στην πλακετα της φωτο 2 τις ασφαλειες,προχειρα βλεπω μια γυαλινη και δυο πρασινες σαν αντιστασεις διπλα απο την φισα που ερχεται απο το τροφοδοτικο.
δεν μας ειπες και εαν το led μπροστα στην τν παραμενει πρασινο η' αναβοσβηνει δειχνοντας καποιο κωδικο λαθους.

john8281
12-09-16, 21:55
δεν την εχω στο ρευμα.....επειδη ειμαι ψιλοασχετοs με πολυμετρα μπορειs να μου πειs που να μετρησω πανω στην φωτο και σε τι κλιμακα??????αν σε εχω πρηξει θα το καταλαβω και δεν θεs να μου πειs!!!!ευχαριστω οπωs και να εχει ομωs......

pipilas
14-09-16, 00:32
δεν την εχω στο ρευμα.....επειδη ειμαι ψιλοασχετοs με πολυμετρα μπορειs να μου πειs που να μετρησω πανω στην φωτο και σε τι κλιμακα??????

ε τωρα φταιω εγω?
στα ωμ φιλε χ1kom !! χωρις ταση τι θα μετρησεις??
εκτος απο το να μετρησεις καμια ασφαλεια με το μπαζερ τιποτε αλλο
ανοιξες το <<ευκολο>> πλασματακι και δεν εχεις ιδεα ..κλειστο βρε αδερφε
φιλικοτατα και χωρις να θελω να σε προσβαλω ειναι καλυτερα να βαλεις το καπακι
και για σενα και για την συσκευη..με καθε σεβασμο στο λεω.

john8281
14-09-16, 20:52
δεν παρεξηγω κωστη.....η τηλεοραση ειναι παμπαλαια και το παλικαρη που μου την εδωσε στην ουσια μου την χαρισε και προσπαθω να δω αν σωνεται και να μαθω και κατι....επειδη υπαρχει η δνατοτητα να ελενχθει η πλακετα απο γνωστη του αντικειμενου να την βγαλω η δεν θα κανω τιποτα?????απλη ερωτηση....ευχαριστω για το χρονο σαs!!!!

teo966
14-09-16, 21:56
δεν παρεξηγω κωστη.....η τηλεοραση ειναι παμπαλαια και το παλικαρη που μου την εδωσε στην ουσια μου την χαρισε και προσπαθω να δω αν σωνεται και να μαθω και κατι....επειδη υπαρχει η δνατοτητα να ελενχθει η πλακετα απο γνωστη του αντικειμενου να την βγαλω η δεν θα κανω τιποτα?????απλη ερωτηση....ευχαριστω για το χρονο σαs!!!!
καλυτερα να την δωσεις τουλαχιστον να δουμε εαν υπαρχει βραχυκυκλωμα στην πλακετα.
παντως για να πει ο τεχνικος που την ειδε οτι φταιει η οθονη πιστευω οτι η πλακετα ειναι ενταξει και εχει βρ/μα σε καποιο buffer,δλδ πρεπει να βγαλεις και ολο το αριστερο σιδερο που καλυπτει τις πλακετες να δουμε απο κατω τις πλακετες.

pipilas
15-09-16, 16:34
καλυτερα να την δωσεις τουλαχιστον να δουμε εαν υπαρχει βραχυκυκλωμα στην πλακετα.
παντως για να πει ο τεχνικος που την ειδε οτι φταιει η οθονη πιστευω οτι η πλακετα ειναι ενταξει και εχει βρ/μα σε καποιο buffer,δλδ πρεπει να βγαλεις και ολο το αριστερο σιδερο που καλυπτει τις πλακετες να δουμε απο κατω τις πλακετες.

Ενταξει Θοδωρη τωρα θελεις να σου βρει και πιο μπαφερ ειναι σορτ..εδω ο φιλος Γιαννης ειναι ακομα
στο σε πια σκαλα βαζω το μουλτιμετερ...μουλτιμετερ με σκαλες!! υπαρχουν ακομη??

john8281
21-09-16, 21:37
θοδωρα αυτη την πλακετα ενοειs4234942350 η την αλλη στην αλλη πλευρα?????

chipakos-original
22-09-16, 00:51
Αφού η τηλεόραση πήγε σε τεχνικό δεν υπάρχει όφελος να ψάχνεσαι να δεις αν υπάρχει ασφάλεια καμμένη. Στο λέω εγώ δεν υπάρχει ασφάλεια καμμένη,διότι είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάει ο τεχνικός όταν ξεκινάει τον έλεγχο.Η τηλεόραση δεν είναι κέικ να βάλουμε τα υλικά να τα χτυπήσουμε κι είμαστε οκ. Ακόμη κι εμείς οι τεχνικοί ψαχνόμαστε όταν υπάρχει βλάβη για να την βρούμε.Ούτε ασφάλεια είναι ούτε κάποιο καλωδιάκι έφυγε από τη θέση του.

john8281
22-09-16, 06:16
δημητρη πηγε αλλα δεν την ανοιξε καν!!!!!!εμπειρικα ειπε οτι ειναι η οθονη.....απλα αν διαβασειs και πιο πανω μου την εδωσε εναs φιλοs και προσπαθουμε να δουμε αν μπορουμε να κανομε κατι......ευχαριστω παντωs για τον χρονο σου.......