PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] samsung LE32B651T3WXXH - Δεν αναβει

Kostas71
08-09-16, 22:38
Η τηλεοραση στην αρχη αναβε με δυσκολια απο το κοντρολ, τωρα δεν αναβει ουτε απο το κοντρολ ουτε απο το δικο της on off switch, επισης δεν αναβει καθολου το φωτακι πανω της. :confused1:
Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;

ΥΓ: H τηλεοραση ειναι του γιου μου οποτε αν ζητηθουν φωτογραφιες η λεπτομερειες μπορει να αργησουν να αναρτηθουν.
Ευχαριστω πολυ.

teo966
08-09-16, 22:42
μαλλον ειναι χαλασμενος ο κουρναμπαλος αλλα θα περιμενουμε τις φωτογραφιες για σιγουρα.

Kostas71
09-09-16, 01:04
μαλλον ειναι χαλασμενος ο κουρναμπαλος αλλα θα περιμενουμε τις φωτογραφιες για σιγουρα.
Κουρναμπαλος, τι 'ν τουτο;... :)
Ποιο μερος της τηλεορασης να βγαλω φωτογραφιες;

nyannaco
09-09-16, 08:41
μαλλον ειναι χαλασμενος ο κουρναμπαλος αλλα θα περιμενουμε τις φωτογραφιες για σιγουρα.Είσαι τόσο παλιός, και με τόσο καλή μνήμη;;; Νόμιζα ότι μόνο εγώ ξέρω/θυμάμαι τί είναι ο κουρνάμπαλος!

vasilimertzani
09-09-16, 09:01
Τωρα γινατε δυο [emoji1] .

Kostas71
09-09-16, 20:04
Τελικα θα μου πει κανεις τι ειναι ο κουρναμπαλος και τι φωτογραφιες να βγαλω;

Prithan
09-09-16, 20:09
Και εγώ θα ήθελα να το μάθω αυτό.. χεχε

πετρος647
09-09-16, 21:24
έχει αγωνία το >> κουρναμπαλος θα ήθελα και εγώ την επεξήγηση . . .

nyannaco
10-09-16, 13:04
Μέσα με τέλη δεκαετίας του '70, παιζόταν στην τότε ΥΕΝΕΔ μια καθημερινή σαπουνόπερα "επιπέδου", με τον τίτλο "Μεθοριακός σταθμός". Η γιαγιά μου, όπως η μέση γιαγιά της εποχής, το έβλεπε απαρεγκλίτως, κι έτσι υπέμενα κι εγώ κάποια αποσπάσματα, μεταξύ των οποίων έτυχε και αυτό: αγρότης έχει βλάβη στο τρακτέρ, και προσπαθεί να βγάλει άκρη - μόνος του, φυσικά - και βεβαίως άκρη δεν βγάζει. Εμφανίζεται η σύζυγος, κλασσικά να χώσει τη μύτη της παντού μιας και τα ξέρει όλα, και ρωτάει τί έπαθε το τρακτέρ. Και ο εκνευρισμένος αγρότης, προκειμένου να μην πει ότι δεν ξέρει, της απαντάει "κάηκε ο κουρνάμπαλος". Η κυρία φυσικά, προκειμένου να μην δείξει ότι δεν έχει ιδέα, δέχτηκε την εξήγηση με ικανοποίηση.

duvdev
10-09-16, 14:03
Μέσα με τέλη δεκαετίας του '70, παιζόταν στην τότε ΥΕΝΕΔ μια καθημερινή σαπουνόπερα "επιπέδου", με τον τίτλο "Μεθοριακός σταθμός". Η γιαγιά μου, όπως η μέση γιαγιά της εποχής, το έβλεπε απαρεγκλίτως, κι έτσι υπέμενα κι εγώ κάποια αποσπάσματα, μεταξύ των οποίων έτυχε και αυτό: αγρότης έχει βλάβη στο τρακτέρ, και προσπαθεί να βγάλει άκρη - μόνος του, φυσικά - και βεβαίως άκρη δεν βγάζει. Εμφανίζεται η σύζυγος, κλασσικά να χώσει τη μύτη της παντού μιας και τα ξέρει όλα, και ρωτάει τί έπαθε το τρακτέρ. Και ο εκνευρισμένος αγρότης, προκειμένου να μην πει ότι δεν ξέρει, της απαντάει "κάηκε ο κουρνάμπαλος". Η κυρία φυσικά, προκειμένου να μην δείξει ότι δεν έχει ιδέα, δέχτηκε την εξήγηση με ικανοποίηση.

:lool::lool::lool:Κόντεψα να πνιγώ:lool::lool:

andyferraristi
10-09-16, 15:16
Μέσα με τέλη δεκαετίας του '70, παιζόταν στην τότε ΥΕΝΕΔ μια καθημερινή σαπουνόπερα "επιπέδου", με τον τίτλο "Μεθοριακός σταθμός".

Πω, πω που τη θυμήθηκες αυτή τη σειρά ρε Νίκο. Πάντως (αν και οι τριγύρω μου την έβλεπαν επίσης), την ατάκα με τον "κουρνάμπαλο" δεν τη θυμάμαι ...

Papas00zas
10-09-16, 16:05
Όσον αφορά τη σειρά να πω ότι αποσο ξερω δεν σώζεται στο αρχείο της ΕΡΤ. Για να απαντήσω πάντως στο αρχικό θέμα θα πρέπει να ξέρουμε αν η τηλεόραση ειναι εντός εγγύησης αρχικά. Μάλλον πυκνωτές ειναι....κυρίως στο τροφοδοτικο....

Kostas71
10-09-16, 16:42
Όσον αφορά τη σειρά να πω ότι αποσο ξερω δεν σώζεται στο αρχείο της ΕΡΤ. Για να απαντήσω πάντως στο αρχικό θέμα θα πρέπει να ξέρουμε αν η τηλεόραση ειναι εντός εγγύησης αρχικά. Μάλλον πυκνωτές ειναι....κυρίως στο τροφοδοτικο....

Ειναι εκτος εγγυησης... τι μου προτεινετε;...