Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] NORDMENDE GALAXY 51 σασι F 20-9
Μου ήρθε αυτή η αρχαία tv με το σύμπτωμα να σηκώνει ΥΤ μετά να κόβει. Αλαξα τον cl14 1000/25 (κλασική περίπτωση) και δούλεψε. Μέτα απο τρεις μέρες κάνει τα ίδια αλαξα όλους τους ηλεκτρολητικους άλλα τίποτα. Εχει καμιά ιδέα κανείς ?
Ευχαριστώ.
με τι ασχολεισαι τωρα φιλε μου? ουτε να την ανοιξεις δεν αξιζει εκει που εχουν παει οι νεες τηλεορασεις. ποσο μαλλον να βαλεις ανταλλακτικο, να την τεσταρεις και να σου ξαναβγαλει προβλημα οπως εγινε και σε εσενα. χωρια που εχεις να κανεις και με επικινδυνες υψηλες τασεις που πρεπει καποιος να ειναι εξοικειωμενος.
εαν θυμαμαι καλα Μ/Σ υψηλης.
Και γω μετασχηματιστη θαλεγα ειδικα αν φορα κανεναν hr7126,7127,7128.
7140 με στοιχημα τις μπυρες
Και γω μετασχηματιστη θαλεγα ειδικα αν φορα κανεναν hr7126,7127,7128.
Ευχαριστω για τις απαντησεις, 7128 φοραει αλλα που να τον βρεις τωρα!
betacord85
08-09-16, 22:10
τον βρισκεις αλλα ακνει κανα 30ευρω και ισως παραπανω αναλογα απο που θα τον παρεις...και μετα που ξερεις οτι εχει καλη οθωνη?να εχει πεσμενη και μετα να σου πει παιζει χαλια δεν την θελω και να χρεωθεις τσαμπα 30 ευρω...μακρια μην ξαναπαρεις crt για κανενα λογω...ακομα και συγγενεις να ειναι
Θοδωρη περιμενω τις μπυρες!!
καποτε απο αυτες τις tv και τις ομοιες τους (saba,tomson,κλπ)εβγαινε καλο μεροκαματο. Η HR DIEMEN λογο καποιου λαθους σε αυτους τους μ/τ ειχε κανει στην θεσ/νικη ολοκληρη εκδηλωση σε ενα ξενοδοχειο
στο σειχ σου με διανυκτερευση για τους εκτος πολης.Μιλαμε για 91-92-93, καπου εκει απο οτι θυμαμε.
Θοδωρη περιμενω τις μπυρες!!
χρεωμενος,γιατι δεν εδωσα βαση στο 51
chipakos-original
09-09-16, 11:29
Εγώ πάντως απ ότι θυμάμαι τέτοιο σύμπτωμα υπήρχε όταν είχε βλάβη και το east West και οι Nordmende πονούσαν σε αυτό το σημείο.