PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Sony] Προβλημα SONY BRAVIA KDL-32S5550

perfcell
07-09-16, 11:14
Εχω αυτη την τηλεοραση η οποια ειναι sony bravia kdl-32S5550 το προβλημα ειναι οτι η τηλεοραση δεν αναβει.Οταν την συνδεω στο ρευμα το πρασινο λαμπακι αναβει αλλα οταν παταω το power δεν ανοιγει.Ευχαριστω

Prithan
07-09-16, 15:13
Κάνε ένα γενικό recap στην πλακέτα και ξαναδοκίμασε.

perfcell
07-09-16, 19:59
Εννοωντας να αλλαξω πυκνωτες; αν ναι ποιους;

perfcell
11-09-16, 21:04
μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω;

mitsus78
11-09-16, 23:32
Για αρχη αλλαξε οσους ειναι φουσκωμενοι( στο τροφοδοτικο)

Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

perfcell
12-09-16, 00:01
42307

δεν υπαρχουν φουσκωμενοι. ανεβασα εικονα να δειτε κι εσεις!

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
12-09-16, 00:08
κοίτα και για ψυχρές.

xrhstos1978
12-09-16, 08:15
το ολοκληρωμένο τι γράφει? αν ειναι MCZ άλλαξε το

ΝΑΝΙΣ
12-09-16, 08:44
Πρίν αλλάξεις οτιδήποτε κάνε το εξής
βάλλε στην πρίζα και μόλις ανάψει λαμπάκι ξεκίνα την tv από το τηλεχειριστήριο και όχι από το πληκτρολόγιο.
δώσε και εικόνα-ήχο με scart να δείς αν έχεις έστω ήχο. κάνε πρώτα αυτό και θα σου πω τι να κάνεις μετά.

perfcell
12-09-16, 15:56
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Η τηλεοραση δεν αναβει ουτε απο τα κουμπια ουτε απο το τηλεκοντρολ. Για την ακριβεια θα στειω φωτο θα δειτε ποιο λαμπακι αναβει.
42310

ΝΑΝΙΣ
12-09-16, 19:29
η τηλεόρασή σου δείχνει ότι έχει ξεκινήσει. βάλλε σκαρτ και ταυτόχρονα ανέβασε το volume+ από το τηλεκοντρόλ να δεις αν έχεις ήχο

perfcell
13-09-16, 02:33
αυτο συμβαινει με το που την συνδεσω στο ρευμα. αναβει αμεσως το λαμπακι αυτο και οχι το standby ωστε να πατησω το power και να αναψει. οταν λες να βαλω scart εννοεις προφανως καλωδιο. με τι να συνδεσω την αλλη ακρη;

pipilas
14-09-16, 00:05
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Η τηλεοραση δεν αναβει ουτε απο τα κουμπια ουτε απο το τηλεκοντρολ. Για την ακριβεια θα στειω φωτο θα δειτε ποιο λαμπακι αναβει.
42310

ανθρωπε μου μετρα τη βγαζει το τροφοδοτικο σου πρωτα
τι κοιτας με το ματι να βρεις την βλαβη??
τι λαμπακι τι λεντακι τι πυκνωτακι λες?
λογικα αφου εχεις αναμενο λεντ εχει ταση η μαιν οποτε
πατα να ανοιξει ...κοιτα βγαζει η μαιν -->power on?το τροφοδοτικο σηκωνεται?? εχεις σωστες τασεις?
μπορει να εχεις και software βλαβη ...με το ματι δεν γινεται τιποτα.

Ο φιλος NANIS σου λεει να βαλεις σε ενα σκαρτ 1 ντιβιντι 1 μπεγκ 4 δεκτη
κατι να δεις εχεις ηχο??
μηπως εχεις στο ινβερτερ προβλημα και η τβ ειναι ον αλλα χωρις μπακλαιτ

πραγμα απιθανο ..γιατι η σονυ αυτη σε προβλημα στο ινβερτερ φλασαρη στο λεντ.

pipilas
14-09-16, 00:19
οταν λες να βαλω scart εννοεις προφανως καλωδιο. με τι να συνδεσω την αλλη ακρη;

380v αν δεν εχεις βαλε 380v απο inverter 220 το 380

πλακα
κανεις ετσι??

perfcell
14-09-16, 14:02
Μπορειτε να με βοηθησετε πως θα κανω αυτα που μου υποδειξατε γιατι δν γνωριζω και πολλα. Αν δεν σας ειναι κοπος...

qazwsx
15-09-16, 00:35
Βρε φιλε μου χωρις παρεξηγηση μα με μαντικες ικανοτητες κανεις δεν εγινε τεχνικος,γιατρος και ουτο καθε ξεις...
Το φορουμ υπαρχει πολυ σωστα για την βοηθεια ολων μας μα πρεπει να ξεκινησεις με τα πιο βσσικα...τι ειναι πολυμετρο...πως μετραμε...βρισκουμε σχεδιο και συνεχιζουμε ωστε μετρωντας να βρουμε που εχουμε το προβλημα!
Αρα ολα ειναι σε μια σειρα και οχι ο καθενας αντε πεταει την δικια του γκαφα...το βρηκαμε ολοι τωρα σε οποιαδηποτε βλαβη αλλαξε πυκνωτη!ΟΧΙ δεν ειναι σωστη τακτικη.τα ηλεκτρονικα ειναι επιστημη και οχι μαντεια.
Σου προτεινω λοιπον στο προβλημα σου εφοσον δεν γνωριζεις εστω πως να μετρας να την πας σε εναν τεχνικο
Με εκτιμηση

perfcell
15-09-16, 00:45
φιλε εμενα μου ζητησε ο τεχνικος 250 για αλλαγη πλακετας. εγω χρηματα δεν εχω να την φτιαξω. σεβομαι αυτο που λες ομως καταλαβε με και αν θες να βοηθησεις καντο. αν οχι δν πειραζει καλη καρδια

pipilas
15-09-16, 16:24
φιλε εμενα μου ζητησε ο τεχνικος 250 για αλλαγη πλακετας. εγω χρηματα δεν εχω να την φτιαξω. σεβομαι αυτο που λες ομως καταλαβε με και αν θες να βοηθησεις καντο. αν οχι δν πειραζει καλη καρδια

250 ? για πλακετα? πια πλακετα??
να βοηθησουμε θελουμε φιλε μου αυτος ειναι ο σκοπος των φορουμ
αλλα εσυ δεν εχεις τις γνωσεις να περασεις σε μας την εικονα τις βλαβης που εχεις,
οποτε η βοηθεια γινεται πιο πολυ σαν το μαντειο των δελφων
εαν εσυ δεν μετρησεις πανω στο πιβισι να μας πεις τι εχεις και τι δεν εχεις απο τασεις κτλπ
εμεις δεν μπορουμε να εχουμε εικονα το που περιπου ειναι το προβλημα σου

perfcell
15-09-16, 20:43
Πειτε μου που θα μετρησω και τι να προσεξω και θα σας περασω την εικονα

ΝΑΝΙΣ
16-09-16, 13:21
Προσπάθησε να περιγράψεις πως ακριβώς δημιουργήθηκε η βλάβη στην τηλεόρασή σου.
όπως..
αν παρατήρησες προβλήματα σχετικά με την εικόνα πριν χαλάσει
αν δυσκόλευε κάπως ή κάποιες φορές στο ξεκίνημα(αργούσε)
αν σταμάτησε να λειτουργεί απότομα ενώ έβλεπες
οτιδήποτε άλλο παράξενο που παρατήρησες στη λειτουργία της.
Επίσης πες μας αν χρησιμοποιείς εξωτερικό αποκωδικοποιητή για τα ψηφιακά ή όχι

Αν θές πετάξου μια βόλτα Σέρρες να στην φτιάξω τζάμπα:001_smile:

ΝΑΝΙΣ
16-09-16, 13:28
ή βάλλε 20ευρώ βενζίνη και πετάξου μια βόλτα στον Πύργο στο φίλο Σοφιανό (qazwsx) να σου κάνει δωρεάν διάγνωση:biggrin:

perfcell
17-09-16, 14:37
Αυτο εγινε ξαφνικα δηλαδη την αναψα και δν εδειχνε τιποτα. Μπορω να επικοινωνησω μαζι σας τηλεφωνικως;

perfcell
22-09-16, 01:11
μπορει να απαντησει καποιος?