PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] LG 55LM760S ... οριζόντιες γραμμές

Micha3L
30-08-16, 11:40
Καλημέρα σε όλους!

LG LM760S 55'' (http://www.lg.com/gr/televisions/lg-55LM760S)

Δυστυχώς, μετά από 3 χρόνια που την έχω, μου παρουσίασε πρόβλημα στην ΜΙΣΗ αριστερά οθόνη ... οριζόντιες γραμμές

Ξέρουμε τι πρόβλημα είναι αυτό; και αν θα χρειαστεί αντικατάσταση panel η είναι κάτι άλλο?
Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη!

(SCREEN SHOT) ειναι πολυ πιο λεπτες οι γραμμες αλλα εχω κανει zoom την φωτο

42223

anmits2008
01-09-16, 18:45
πρεπει να ειναι προβλημα στην σαρωση . οπως και να εχει μονο "μαμα" πρεπει να την πας φιλε μου.

manolo
01-09-16, 22:14
Αν δεν είναι στην εγγύηση και έχεις εμπειρία ρίξε μια ματιά, δε χάνεις τίποτα. Αν η δεξιά πλευρά δείχνει άψογα τσέκαρε την καλωδιοταινία από την T-CON στο αριστερό μέρος της οθόνης..

Micha3L
02-09-16, 20:09
Σας ευχαριστω πολυ.

Οχι, δεν εχω εμπειρια
Η εγγυηση εχει ληξει.
Καλεσα την LG και την επομενη με πηραν απο το service, Μανωλοπουλος αν θυμαμαι καλα, και μου ειπαν να ερθουν να την παραλαβουν για να δουν τι εχει.

Μηπως ειναι καλυτερα να φερω καποιον τεχνικο στο σπιτι να την δει επι τοπου μηπως τελικα ειναι κατι απλο?

manolo
02-09-16, 20:45
Φίλε μου πραγματικά δεν ξέρω τι σε συμφέρει σ΄αυτή τη περίπτωση εφόσον λες ότι δεν έχεις εμπειρία. Άρα το να τη δει τεχνικός, είναι μονόδρομος, το θέμα είναι να μη σου χρεώσει τον κούκο αηδόνι. Αν έχεις κανένα αξιόπιστο service στη γειτονιά σου, κι ας μην είναι εξουσιοδοτημένος LG, πιστεύω ότι θα έκανε δουλειά και ίσως να ήταν φθηνότερος..