Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Sony Vaio SVE171E13M

chipakos-original
11-08-16, 17:04
Παιδιά ψάχνω το σχέδιο για αυτό το Laptop. Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μου πει γιατί δεν ενεργοποιείται καθόλου και το έχω ξεκοιλιασμένο πάνω στον πάγκο και θέλω το σχέδιό του για να δω τι παίζει.

age80
11-08-16, 18:06
MBX-267 ο κωδικος της Motherboard???

chipakos-original
11-08-16, 20:10
MBX-267 ο κωδικος της Motherboard???

Καλησπέρα φίλε μου. Δεν βρήκα πάνω στη motherboard κωδικό,ίσως να βρίσκεται από την άλλη πλευρά,το έβγαλα όμως μία φωτό μήπως σε βοηθήσω και με βοηθήσεις.

age80
11-08-16, 20:21
Ναι ο κωδικος ειναι απο κατω
Αυτη που σου ειπα πρεπει να ειναι και το σχηματικο ειναι λιγο δυσκολο να το βρεις
Αν θες κατεβασε και δοκιμασε απο εδω τα main και ec bios

http://www.electrovasya.ru/doku.php/notebooks/wistron/z70cr

davigor
11-08-16, 21:32
Βγαλε την 3v μπαταρια περιμενε 2-3 λεπτα και δοκίμασε ξανα.

chipakos-original
11-08-16, 22:16
Βγαλε την 3v μπαταρια περιμενε 2-3 λεπτα και δοκίμασε ξανα.
Βασικά την αντικατέστησα την μπαταρία γιατί είχε πέσει λίγο η τάση της κι έβαλα καινούρια,αλλά το πρόβλημα δυστυχώς είναι πιο σοβαρό. Καθώς λειτουργούσε έσβησε ξαφνικά κι από τότε δεν ανταποκρίνεται καθόλου όταν βάζω τροφοδοσία και φυσικά ελέγχθηκε το τροφοδοτικό και είναι εντάξει.

davigor
11-08-16, 23:09
Ψαξε απο κατω το M/B για διαβρωση

chipakos-original
13-08-16, 14:40
Ψαξε απο κατω το M/B για διαβρωση
Ναι βρήκα πολύ διάβρωση σε διάφορα σημεία και τα καθάρισα αλλά η ζημιά έχει γίνει και είμαι σε αναζήτηση. Δυστυχώς το Link που μου έδωσε ο φίλος πιο πάνω δεν έχει σχέδιο του motherboard κι έτσι πάω στα τυφλά.Το motherboard είναι το MBX-267

davigor
15-08-16, 10:54
Το σχεδιο δεν υπαρχει. Η διαβρωση τωρα αν δεν σου εχει φαει καποιο ποδι controller θα εχεις σιγουρα στον αερα καποια αντισταση ή πυκνωτη.Χαλασμενο υπαρχει στο Ebay?

chipakos-original
15-08-16, 11:27
Το σχεδιο δεν υπαρχει. Η διαβρωση τωρα αν δεν σου εχει φαει καποιο ποδι controller θα εχεις σιγουρα στον αερα καποια αντισταση ή πυκνωτη.Χαλασμενο υπαρχει στο Ebay?
Εχω βρει λειτουργικό (όπως λέει ο πωλητής) motherboard στο ebay και από Αμερική και από Κίνα. Και εχτές μου απάντησε κάποιο παιδί Σαλονικιός από την Insomnia ,ίσως να μου βρει motherboard ,τι να κάνω έχουν οξυδωθεί πολλά σημεία στο κάτω μέρος κι έχει κάτι αντιστασούλες 0805 που από την οξείδωση δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου.