Επιστροφή στο Forum : ΖΗΤΗΣΗ: Πανελ VES315WNVS-01 απο 32" tv Toshiba, Turbo-x
Γειά σας, η τηλεόραση ειναι μάρκας Turbo-x TXV-32 και ζητάω πάνελ με κωδικο VES315WNVS-01 (Vestel). Μου είπε ένας τεχνικός οτι το ιδιο πάνελ χρησιμοποιειτε κ απο Toshiba, F&U και αλλες.ευχαριστω
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
20-07-16, 20:31
Αν το βρείς επειδή φοράει και t-con ενσοματωμένη πρέπει να βρείς και την κατάληλη main σε συμφέρει ?
Γιάννης123
16-08-23, 15:47
Γειά σου έχω μια 32 ιντσών τηλεόραση Samsung.. Την δίνω για ανταλλακτικά εάν ενδιαφέρεσαι στείλε μου μήνυμα και μιλάμε
Γειά σου έχω μια 32 ιντσών τηλεόραση Samsung.. Την δίνω για ανταλλακτικά εάν ενδιαφέρεσαι στείλε μου μήνυμα και μιλάμεναι θέλω main και τροφοδοτικό. ποσο κάνουν ?
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιάννης123
18-08-23, 01:15
ναι θέλω main και τροφοδοτικό. ποσο κάνουν ?
Η τηλεόραση δεν λειτουργεί την δίνω για ανταλλακτικά εάν ενδιαφέρεσαι στείλε μου μήνυμα και μιλάμε είμαι Αθήνα
ναι συμφωνω, αλλα πως θα δωσω 40€ για κατι που δεν γνωριζω σε τι κατασταση ειναι. ουτε τον τυπο της τηλεορασης δεν εχεις πει, ουτε φωτογραφιες εσωτερικες, ουτε περιγραφη της βλαβης που εχει...
Γιάννης123
27-08-23, 22:42
Εάν ενδιαφέρεσαι ακόμα στείλε μου μήνυμα και μιλάμε. Στείλε μου προσωπικό μήνυμα