Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] Πρόβλημα με τηλεόραση AKAI CT-V 14MT-E19
Καλησπέρα, έχω την παραπάνω τηλεόραση τουλάχιστον μια 6ετία.
Τήν έχω συνδέσει με 1 αποκωδικοποιητή (EDISION SD).
Ενω δούλευε κανονικά , ξαφνικά δέν έχει εικόνα και μεταδίδει μόνο ήχο.
Αξίζει να ασχοληθώ ή είναι για πέταμα.Δοκίμασα και με άλλα καλώδια καθώς έγινε και Restart του Edision.
Πλέον βλέπω τηλεόραση μέσω live απο το Internet.
Ευχαριστώ
Με το "δεν έχει εικόνα" εννοείς ότι δεν δείχνει τίποτα η οθόνη , ούτε ακόμα και το menu της τηλεόρασης;
Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις κάποια άλλη συσκευή στην τηλεόραση π.χ. κάποιο DVD, για να δεις αν έχει εικόνα;
Με το "δεν έχει εικόνα" εννοείς ότι δεν δείχνει τίποτα η οθόνη , ούτε ακόμα και το menu της τηλεόρασης;
Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις κάποια άλλη συσκευή στην τηλεόραση π.χ. κάποιο DVD, για να δεις αν έχει εικόνα;
Προχθές η τηλεόρεαση δούλευε κανονικά.
Κάποια άλλη συσκευή δέν έχω π.χ. Dvd.
Ούτε το menu δείχνει, έχει βγάλει μια οριζόντια γραμμή λευκή, μεταδίδεται μόνο ήχος.
Πιστεύω είναι για πέταμα , αλλά ήθελα να ρωτήσω μήπως άξιζε να ασχοληθώ και να την πάω σε μαγαζάκι της γειτονιάς που ασχολείται με τηλεοράσεις.
Προφανώς μιλάμε για crt τηλεόραση, (επομένως βλάβη σχετική με την βαθμίδα vertical), σωστά;
Το "είναι για πεταμα" είναι σχετικό.
Σίγουρα μια επισκευή έχει κάποιο κόστος, αλλά δεν νομίζω η συγκεκριμένη βλάβη (αν και η αιτία για το συγκεκριμένο σύμπτωμα που περιγράφεις,δεν είναι μόνο μια ) να είναι κάτι το πολύ ακριβό ή έστω απόλυτα ασύμφορο .
Γιατί δεν κάνεις μια ερώτηση στον τεχνικό (στο μαγαζάκι της γειτονίας) όσο αφορά το κόστος επισκευής (θεωρώ ότι αν έχει εμπειρία στις crt τηλεοράσεις θα μπορέσει να σου πει περίπου το κόστος ) ή έστω το κόστος για την διάγνωση της βλάβης. Άλλωστε δεν κοστίζει κάτι η ερώτηση. :wiink:
Εκτός βέβαια αν έχεις ήδη αποφασίσει να πάρεις καινούργια τηλεόραση, οπότε δεν έχουν κάποιο νόημα όλα τα παραπάνω.