Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Philips] 40pfl3008h/12
RADIO6146KISAMOS
15-06-16, 10:51
Παιδια στην παραπανω συσκευη λειτουργει το main board αλλα δεν μου αναβουν τα back light ειναι τροφοδοσιακο η δεν παιρνει εντολη απο την main?Το υπολοιπο τροφοδοτικο λειτουργει κανονικα και η ταση που ειναι για τα back light βγαινει απο το τροφοδοτικο αλλα δεν παει στα back light.Εν τω μεταξυ η τηλεοραση αυτη ειναι ιδια με κατι τουρκικες και ολη η κατασκευη ειναι τουρκικη vestel.Δηλαδη μαπα το καρπουζι....
RADIO6146KISAMOS
22-06-16, 12:37
παιδια τελικα η tv εχει καμμενα led ξερει κανεις που μπορω να βρω?
Εχει η aswo αλλα λεει παραδοση σε 1 εβδομαδα.Παρτους τηλ μηπως και εχουν Θεσσαλονικη ετοιμοπαραδοτα.
η ταση που ειναι για τα back light βγαινει απο το τροφοδοτικο αλλα δεν παει στα back light.
αυτο που λες δεν βγαζει νοημα???που παει η ταση στο γειτονα??
βρες ποιο λεντ ειναι καμενο και αλλαξε το
το εν λογο σκουπιδι εχει 2 σειρες λεντ σε ΣΕΙΡΑ ολα
οποτε αν καποιο καει τελος το μπακλαιτ
ολα μαζι αναβουν με 80v η καθε σειρα με 40v
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
22-06-16, 21:37
αυτο που λες δεν βγαζει νοημα???που παει η ταση στο γειτονα??
βρες ποιο λεντ ειναι καμενο και αλλαξε το
το εν λογο σκουπιδι εχει 2 σειρες λεντ σε ΣΕΙΡΑ ολα
οποτε αν καποιο καει τελος το μπακλαιτ
ολα μαζι αναβουν με 80v η καθε σειρα με 40v
pipilas η 40άρα έχει 5 σειρές led των 9 τεμαχίων και το μοντέλο αυτό τις περισσότερες φορές δεν κάνει επαφή στα κουμπώματα
RADIO6146KISAMOS
23-06-16, 09:56
pipilas η 40άρα έχει 5 σειρές led των 9 τεμαχίων και το μοντέλο αυτό τις περισσότερες φορές δεν κάνει επαφή στα κουμπώματα
Πολυ σωστα αναφερεις φιλε Νικο ετσι ειναι ακριβως.Το θεμα ειναι οτι τα κουμπωματα τα εχω ηδη περασει διοτι το ειχα υπ οψιν αλλα δυστυχως εχει απ οτι ειδα στη μια σειρα υπαρχει προβλημα παντως σας ευχαριστω ολους.
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
23-06-16, 12:20
Πολυ σωστα αναφερεις φιλε Νικο ετσι ειναι ακριβως.Το θεμα ειναι οτι τα κουμπωματα τα εχω ηδη περασει διοτι το ειχα υπ οψιν αλλα δυστυχως εχει απ οτι ειδα στη μια σειρα υπαρχει προβλημα παντως σας ευχαριστω ολους.
Αν κατάλαβα καλά είσαι σέρβις αν θέλεις άμμεσα led πες μου πόσα έχει καμμένα να σου στείλω άνευ χρέωσης μόνο courier θα πληρώσεις οτι θέλεις γράψε στο mail:nikftikas@gmail.com για να το δώ άμμεσα
ναι εχεις δικιο μπερδευτικα με 32ρα:thumbup1:
RADIO6146KISAMOS
08-07-16, 10:42
παιδια την εν λογω συσκευη την εφτιαξα τελικα αφου εβγαλα 3 led απο μια turbox και τα αντικατεστησα στη θεση των καμενων και ολα ειναι εν ταξει και ναστε καλα ολοι .Σημερα μου εφεραν αλλη μια ιδια ακριβως παλι με παρομοιο θεμα αλλα σε αυτην δεν παει ταση στα led.Eπανω στο φις δεν μετρω ταση μεταξυ ομως του συν απο το φις και σασιου υπαρχει μια ταση 180v δηλ μεταξυ γης και συν του φις των led.Μεταξυ συν και πλην τoυ φις των led η ταση ειναι μηδεν.Για να μην ανοιγω αδικα τα led φταιει το τροφοδοτικο τα λεντ η δεν περνα εντολη απο την main?
RADIO6146KISAMOS
12-07-16, 19:28
τελικα και η δευτερη ειχε καμενο led.To αλλαξα και ειναι ενταξει αλλα ο κοπος αδικος ειχαν σπασει το πανελ στην μια γωνια και δεν φαινοταν παρα μονο τωρα που λειτουργησαν τα led τι να κανουμε συμβαινουν αυτα.