PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] 26 lh 2000 ανοιγοκλεινει μονη της

martylos
15-06-16, 08:37
Καλημέρα σε όλους ποστάρω το παρόν πρόβλημα περισσοτερο γιατι δεν έχω δει κατι ιδιο σε πρόβλημα όσο και αν έψαξα ...

Λοιπόν η συγκεκριμένη ήρθε από ένα φίλο με πρόβλημα οτι κλείνει μονη της, αφου κοιταξα οτι οντως κοβει μετα απο λιγη ωρα την ανοιξα και κοιταξα το τροφοδοτικο για πυκνωτες και αν βγαζει σωστες τασεις , αλλαξα ολους τους πυκνωτες για σιγουρια και την ξαναεβαλα στην πρυζα για να δω αν εχει διαφορα.... Τελικα η τηλεοραση παιζει για κανενα τεταρτο ανεβαζει θερμοκρασια η main κλεινει(μαλλον απο προστασια) και αφου κρυωσει ξανα ανοιγει μονη της .... εικονα ηχο ολα κανονικα.....

οποια σκεψη καλοδεχουμενη!!!!

nestoras
15-06-16, 09:25
Δοκίμασε να αποσυνδέσεις από πάνω την πλακετίτσα με τα κουμπάκια χειρισμού που βρίσκονται πάνω στην τηλεόραση.
Δεν ξέρω γιατί αλλά κάποιος γνωστός μου έτσι έλυσε το πρόβλημα...

martylos
15-06-16, 09:40
Αδερφε μολις της εκανα μια αναβάθμιση και συνεχίζω να την παρακολουθώ θα το δοκιμασω και αυτο που λες και θα σου πω ..ευχαριστω!!
Δοκίμασε να αποσυνδέσεις από πάνω την πλακετίτσα με τα κουμπάκια χειρισμού που βρίσκονται πάνω στην τηλεόραση.
Δεν ξέρω γιατί αλλά κάποιος γνωστός μου έτσι έλυσε το πρόβλημα...

martylos
15-06-16, 10:01
Τελικα ούτε η αναβάθμιση αλλα οθτε και το πλακετακι παιζει ρόλο
Αδερφε μολις της εκανα μια αναβάθμιση και συνεχίζω να την παρακολουθώ θα το δοκιμασω και αυτο που λες και θα σου πω ..ευχαριστω!!

dat-alex
16-06-16, 09:14
για δες τίποτα ψύκτρες.... κατάσταση θερμοαγώγιμης πάστας κλπ μήπως κάτι δεν πατάει καλά και ανεβάζει θερμοκρασία

RADIO6146KISAMOS
17-06-16, 18:37
μαλλον main board

pipilas
17-06-16, 21:51
οι πυκνωτες φιλε μ τα πανε καλα οταν ζεστενονται
παρε και κανα ψυκτικο σπρευ και κοιτα το cpu στην μαιν

martylos
21-06-16, 14:35
παιδια και γω για main καταλήγω την εχω δωσει σε ενα φιλο να μου πει μια δευτερη γνώμη αλλα μαλλον κατα 'κει παει...

alejandros1967
27-06-16, 12:38
Τελικά που είναι το πρόβλημα;Εμένα το κάνει σε μια Samsung.

martylos
28-06-16, 01:18
Αδερφε τελικα η main ειναι κανονικα θέλει αλλαγη το τσιπακι αλλα θα δοκιμασω να της κουμπωσω ενα fan να δω αν θα κανει διαφορά και θα επανέλθω

pipilas
28-06-16, 15:25
Αδερφε τελικα η main ειναι κανονικα θέλει αλλαγη το τσιπακι αλλα θα δοκιμασω να της κουμπωσω ενα fan να δω αν θα κανει διαφορά και θα επανέλθω

πριν την βαλεις και στο ψυγειο μετρα τα 3v3 και 12v του τροφοδοτικου με παλμογραφο
ομως ....κυματοση στην ταση κανει προβλημα στη μαιν του μοντελου αυτου