PDA

Επιστροφή στο Forum : [Οθόνη Acer] Προβλημα με κουμπία απο AL1916W



sokra
07-06-16, 17:03
Καλησπέρα σας παιδιά το προβλημα με την οθονη ειναι οτι εκει που καθεται στα καλα καθουμενα βγαζει το μενου λες και πατησα το κουμπι του μενου. Γενικοτερα τα πληκτρα περα του on/off δεν πολυπαιζουν σωστα. Αποσυνδεσα την καλωδιωταινια που παει απο την πλακετα με τα κουμπια μεσα στην πλακετα που εχει και το βυσμα του vga και δεν το ξαναέκανε. Εχουμε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Επισης αλλαξα και τα κουμπακια μηπως ηταν απο εκει αλλα παλι τιποτα!

manolo
08-06-16, 00:59
Κανε έναν καλό καθαρισμό στις επαφές με λίγο ισοπροπροπυλική, έλεγξε τη κατάσταση της καλωδιοταινίας και μετά ξανακούμπωσέ την και δες αν το ξανακάνει..

sokra
11-06-16, 13:51
Το δοκιμασα αυτο που είπες για την ώρα χωρις να σαν να σταμάτησε το πρόβλημα. Το κουμπί του μενού δεν αναποκρίνεται καθαλου! ενω τα άλλα 4 δουλευουν κανονικα. Προσοχη το κουμπι του μενου εχει αλλαχθει ηδη!

sokra
11-06-16, 13:56
Το δοκιμασα αυτο που είπες για την ώρα χωρις να σαν να σταμάτησε το πρόβλημα. Το κουμπί του μενού δεν αναποκρίνεται καθαλου! ενω τα άλλα 4 δουλευουν κανονικα. Προσοχη το κουμπι του μενου εχει αλλαχθει ηδη!

manolo
11-06-16, 19:18
Μήπως δεν έχει γίνει σωστά η τοποθέτηση του Menu button; Εφόσον όλα τα άλλα (αφού συνδέονται και με την ίδια καλωδιοταινία) δουλεύουν σωστά τώρα όπως αναφέρεις και μόνο αυτό παρουσιάζει πρόβλημα, επικεντρώσου σ' αυτό.. Δες ξανά αν έχει κουμπώσει καλά η καλωδιοταινία σε όλο της το μήκος..

Nanobot
13-06-16, 08:43
Μου το έκανε και εμένα αυτό με το menu, μια LG Flatron και αφού την καθάρισα, άλλαξα κουμπάκια, δεν έγινε τίποτα. Την πήγα σε έναν ηλεκτρονικό, ο οποίος μου είπε ότι άλλαξε τελείως το πλακετάκι με τα κουμπιά και την έκανε reset/επαναπρογραμματισμό.


Δεν το ξανάκανε αυτό με το menu για 1 μηνά και όλα τα κουμπιά δουλεύαν κανονικά. Αλλά μετά από ένα μηνά, άρχισε να το ξανακάνει. Να αναβοσβήνει το μενού συνέχεια σαν κάποιος να πατάει το μπουτόν. Έβγαλα την πλακετούλα με τα μπουτονς τελείως και ησύχασα! Μπορεί να μην έχω πρόσβαση στο μενού πλέον, αλλά δεν το χρειάζομαι, μιας και είναι δευτερεύον οθόνη εργαστήριου και για τι δουλειά που τη θέλω δεν χρειάζεται να ρυθμίσω τίποτα!


Αν είναι δικιά σου να την αφήσεις έτσι. Αν είναι πελάτη, πρέπει να το φτιάξεις. Σκέφτηκα μήπως είναι προγραμματισμένες από το εργοστάσιο να αρχίζουν να συμπεριφέρονται έτσι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά δεν ασχολήθηκα παραπάνω να δω πως γίνετε reset.