Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] Πως να παρω τα αρχεία μου με σπασμένο digitizer;;;;

olorin
15-05-16, 14:09
Γεια σας.
Όταν σπάσει το digitizer του κινητού μας, πως μπορούμε να παρουμε τα αρχείας μας(όχι στην sd αλλά στην εσωτερική μνήμη) χωρίς βέβαια να αλλάξουμε το ανταλλακτικό;

agis68
15-05-16, 19:52
Πχ τα κινητά android που έχουν πέσει στα χέρια μου μολις συνδεθουν με Η/Υ με USB αναγνωρίζονται χωρίς να αγγίξω τα ίδια κiαι βλέπω τα directrorie tree στον υπολογιστή και μετακινώ ότι θελω. Μόνο μια ταμπλετα έπρεπε να πατήσεις επιβεβαίωση.....αλλά σε ότι έχωδοκιμάσει (καμιά 30 μοντέλα) ισχύει το παραπάνω. Στα Αpple (Iphone) τουλάιστον σε 3-4-4s θέλει επιβεβαίωση στο κινητό μέσω των Itunes αλλά αμα βαλεις στο PC το εναλλακτικό CopyTrans είναι μια χαρά

http://www.copytrans.net/copytransmanager/

olorin
16-05-16, 12:20
Ζηταει επιβεβαιωση που δεν μπορω να τη δώσω αφού εχει σπασει το τζαμι!!!
Με OTG cable αν του συνδεσω ενα ποντικι θα μπορει να το δει ως touch;
Μιλαμε για android.

GiannisSma
18-05-16, 16:48
Ζηταει επιβεβαιωση που δεν μπορω να τη δώσω αφού εχει σπασει το τζαμι!!!
Με OTG cable αν του συνδεσω ενα ποντικι θα μπορει να το δει ως touch;
Μιλαμε για android.
Δεν υποστηρίζουν όλες οι συσκευές otg. Δώσε και άλλες πληροφορίες όπως τι κινητό είναι, αν είναι επίσημο το λογισμικό του ή έχεις περάσει κάποιο custom και αν τα κουμπιά του δουλεύουν κανονικά! Μπορείς μέσω adb να πάρεις τα αρχεία σου και μέσω recovery αν υπάρχει κάποια επιλογή για mtp σε recovery mode! Πες μας αυτά και βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

pipilas
01-06-16, 15:42
βαλε ενα ποντικι και ανταπτορα μινι usb ...μηπως και το δει ,,,ποτε δεν ξερεις