PDA

Επιστροφή στο Forum : [Σταθερός Η/Υ] ΓΝΉΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ WINDOWS

tomis
13-04-16, 22:44
¨Εχω 7 win ενεργοποιημένα με crack και ενώ αρκετό (μήνες) καιρό δεν είχα προβλημα .

..ξεκίνησε το γνωστό (δεν είναι γνησιο αντίγραφο κτλ.):cursing:

¨Εσβησα το ΚΒ971033 όπως είχα κάνει και παλιότερα που είχα το ίδιο "σκηνικο" αλλά η ειδοποιηση παρεμεινε στη οθόνη.:angry:
¨Εψαξα στη (( HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\MICROSOFT \ WINDOWS NT \ CURRENT VERSION \ WIN LOGON \ οπου ψαχνοντας θα βρουμε τον φάκελο Notify.
Κανουμε δεξί κλικ πάνω του και διαγραφή))...:crying:...δεν βρήκα τίποτα να αλλάξω σύμφωνα με αυτά που είδα στο διαδικτυο.
Yπάρχει κάποια ιδέα ή να ξαναχρησιμοποιήσω το crack...?:hammer:
Ευχαριστώ

navar
14-04-16, 00:01
¨Εχω 7 win ενεργοποιημένα με crack και ενώ αρκετό (μήνες) καιρό δεν είχα προβλημα .

..ξεκίνησε το γνωστό (δεν είναι γνησιο αντίγραφο κτλ.):cursing:

¨Εσβησα το ΚΒ971033 όπως είχα κάνει και παλιότερα που είχα το ίδιο "σκηνικο" αλλά η ειδοποιηση παρεμεινε στη οθόνη.:angry:
¨Εψαξα στη (( HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\MICROSOFT \ WINDOWS NT \ CURRENT VERSION \ WIN LOGON \ οπου ψαχνοντας θα βρουμε τον φάκελο Notify.
Κανουμε δεξί κλικ πάνω του και διαγραφή))...:crying:...δεν βρήκα τίποτα να αλλάξω σύμφωνα με αυτά που είδα στο διαδικτυο.
Yπάρχει κάποια ιδέα ή να ξαναχρησιμοποιήσω το crack...?:hammer:
Ευχαριστώ

εχω εναν θείο που ασχολείται με αυτά .... κυνηγάει την παρανομία και αυτό που ρωτάς δεν ειναι σωστό !

ΥΓ: τον θείο μου τον λενε windows loader by daz 2.2

vasilimertzani
14-04-16, 09:07
linux mint βαλε.ουτε θειους ουτε crack,ουτε ιους