Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ge-7030 kenwood

theodorosrs
08-04-16, 19:26
Καλήσπερα στο φόρουμ.
Έχω αυτό το εκουαλαιζερ και μου κάνει το έξεις πρόβλημα.
Στην έξοδο του ήχου έχει ένα κύκλωμα που το ονομάζει μιουτ. Αποτελείται από τρία τρανζίστορ αντιστάσεις διοδακια και κάτι πυκνωτες. Όταν τροφοδοτείται άλλες φορές κάνει διακοπή και άλλες παραμόρφωσή μαζί με πτώση του ηχου. Οταν το κύκλωμα βγει εκτός από τροφοδοσία λειτουργεί άψογα. Τα υλικά αλλαχτηκαν όλα. Τώρα δεν κάνει διακοπή αλλά κάποιες φορές κάνει παραμόρφωσή με πτώση του ήχου. Αν ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει και από που παίρνει εντολή αυτό το κύκλωμα.

Στάλθηκε από το S308 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

chipakos-original
08-04-16, 23:39
Προφανώς όταν δεν υπάρχει σήμα στην είσοδο του μηχανήματος κάνει φίμωση για να μην περνάει φύσιμα στο επόμενο στάδιο αυτό μπορώ να εικάσω αλλά παρ όλα αυτά αν έχεις σχέδιο ανέβασέ το να δούμε τι πρέπει να αλλαχτεί.Με σκέτες φωτογραφίες δεν νομίζω εύκολα να φανεί.

theodorosrs
09-04-16, 00:25
Δεν ξέρω αν μπορώ να το ανεβάσω εδώ σαν αρχείο.
Βάζω το λινκ
http://elektrotanya.com/kenwood_ge-7030.pdf/download.html

theodorosrs
13-04-16, 14:11
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160413/58f775e58370aedcca49774777b10b0c.jpg

To πρόβλημα έχει εντοπιστεί σε αυτό το κύκλωμα.

filippos1
01-02-17, 12:06
καλημερα φιλοι μου.εχω το ιδιο μηχανημα και προφανος με το ιδιο προβλημα.εχει επισκευασει καποιος απο εσας το ιδιο να του το στειλω?ευχαριστω

east electronics
02-02-17, 13:19
γενικα σε αυτο το μοντελο ειναι ενα γνωστο προβλημα Λειτουργει το ιδιο καλα και χωρις το mute μπορεις ευκολα να το αφαιρεσεις κοβωντας τα τρανσιστορ απο πανω Γενικα παντως εχει αναριθμητα ολοκληρωμενα μεσα τα οποια τηγανιζονται απο θεμροκρασιες και αρα περιμενεις σιγουρα να εχεις και θεματα σε κολλησεις και θεματα σε πυκνωτες .

Παντως σε μηχανημα που ασχοληθηκαμε να το φιαξουμε και το ψαξαμε πολυ καλα και απο κολλησεις και απο πυκνωτες τελικα για το προβλημα του mute δεν βρεθηκε καμμια ακρια

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

xsterg
04-02-17, 19:52
αρα αφαιρεις τα τρανζιστορ κει εισαι οκ. για να μην μπορεσε ο σακης να βγαλει ακρη φαντασου...