PDA

Επιστροφή στο Forum : [Tablet] SM-P600 Samsung Note 10.1 πρόβλημα με οθόνη

giarosenko
06-04-16, 14:40
Καλησπέρα σας,

Εχω ενα tablet, της Samsung, μοντέλο SM-P600.
Όταν ανάβει λειτουργεί κανονικά, δεν έχει κάποιο πρόβλημα, όμως όταν πάω να μπω σε κάποια εφαρμογή η κάποια ρύθμιση και δεν ειναι στο κύριος μενού, η οθόνη αρχίζει και τρεμοπαίζει και βγάζει γραμμές, σαν να μην ειναι καλά κολημενο το εξάρτημα της "κάρτας γραφικών" που ειναι υπεύθυνο για το κομάτι επεξεργασίας του γραφικού περιβάλλοντος αυτού. Δυστυχώς φωτογραφίες δεν μπορω να σας βγάλω τώρα, διότι όταν το άνοιξα χάλασα το power flex, και ειμαι σε διαδικασία παραγγελίας νέου. Αλλά το κύριος ζήτημα ειναι ποιο εξάρτημα κάνει την ζημιά. Εχω κάποιες βασικές γνώσεις στα ηλεκτρολογικά και εχω σταθμό ζεστού αέρα. Σκέφτηκα να περάσω με ζεστό αέρα πάνω από την μητρική μπας και κολλήσει καλά το εξάρτημα το οποίο θεωρητικά μου προκαλεί το πρόβλημα, αλλά ακόμα δεν το εχω κάνει.
Εχει συναντήσει κανείς το πρόβλημα αυτό ξανά;

toni31
06-04-16, 16:50
Να το πας τώρα που είναι νωρίς σε κάποιον τεχνικό.

giarosenko
06-04-16, 17:52
Δεν είναι στην εγγύηση πλέον και το είχα πάρει στην Samsung και ζήτησαν 180 ευρώ.

windmill82
06-04-16, 23:18
Αποσύνδεσε και ξανατοποθέτησε καλά το flex της οθόνης. Ειναι αυτο που ειναι στη δεξιά πλευρά κοιτώντας το απο πίσω

giarosenko
07-04-16, 13:05
Έχω δοκιμάσει το flex πριν το πάω στην Samsung δεν ειναι αυτό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

giarosenko
30-04-16, 12:36
Καλησπέρα και πάλι, ακόμα δεν εχω παραλάβει το κενουργιο Power switch, στην εικόνα όπως μπορείτε να δείτε ειναι το σημείο που κουμπώνει το flex από το Δεξιά ηχείο με τα κουμπιά on/off, volume up down.
Σε μετρήσεις που βρήκα με το πολυμετρο γνωρίζω ποιο σημείο βγάζει 3,8 volt, στα schematics που εχω βρει βρήκα και το σημείο που πρέπει να να ενώσω για να ανάψει το tablet, αλλά δεν ανάβει. Μήπως δεν κάνω κατι σωστά;
Οποίος θέλει να βοηθήσει ας απαντήσει.

Εικόνα 1:
41725

Schematics SM-P600:
https://www.dropbox.com/s/fcu8utnng0iz8wn/SM-P600.RAR?dl=0

giarosenko
27-05-16, 20:35
Ορίστε και το βίντεο.https://vimeo.com/168377688