PDA

Επιστροφή στο Forum : [Ασύρματο Τηλέφωνο] Siemens Gigaset SL55

sokra
08-03-16, 13:40
Καλησπέρα παιδία, έχω το παραπάνω ασύρματο τηλέφωνο το οποίο σταμάτησε μια μέρα να φορτίζει. Ελεγξα τον φορτιστή ο οποίος είχε βγεί οντως OFF. Τον αλλαξα με έναν καινούργιο αλλα και πάλι τπτ. Θα ανεβάσω μια φώτο με την πηγή και την φίσα μπαταρίας. 41463

manolo
08-03-16, 14:48
Ο νέος φορτιστής είναι ίδιων χαρακτηριστικών με τον παλιό;

sokra
08-03-16, 18:47
Ναι 5ν 1Α
Ο νέος φορτιστής είναι ίδιων χαρακτηριστικών με τον παλιό;

ninolas
08-03-16, 20:37
η μπαταρίες είναι καλές?
μπορείς να βρεις στις επαφές που φορτίζει το τηλέφωνο πιο είναι το + και πιο το - για να δώσεις από εκεί τροφοδοσία για να φορτίσει ?
ανάβει τώρα καθόλου ?

sokra
08-03-16, 20:49
Η μπαταρία είναι σαν αυτές των παλιών κινητών. Στην φώτο έχω σημειώση οτι στην έξοδο της μπαταρίας βγάζει 1.97ν
η μπαταρίες είναι καλές?
μπορείς να βρεις στις επαφές που φορτίζει το τηλέφωνο πιο είναι το + και πιο το - για να δώσεις από εκεί τροφοδοσία για να φορτίσει ?
ανάβει τώρα καθόλου ?

manolo
09-03-16, 10:12
Δύο μπαταρίες του 1,2V η κάθε μία δεν παίρνει; Πάντως δοκίμασε κι αυτό που προτείνει ο ninolas. Αν είναι η έξοδος των μπαταριών 1,97V φόρτισε τις σε ένα εξωτερικό τροφοδοτικό αν έχεις και δοκίμασε να ανοίξεις μετά το τηλέφωνο..

sokra
09-03-16, 11:07
41469Αυτή είναι η μπαταρία, για αυτό σας λέω οτι δεν μου φένεται λογική η έξοδος προς αυτή!
Δύο μπαταρίες του 1,2V η κάθε μία δεν παίρνει; Πάντως δοκίμασε κι αυτό που προτείνει ο ninolas. Αν είναι η έξοδος των μπαταριών 1,97V φόρτισε τις σε ένα εξωτερικό τροφοδοτικό αν έχεις και δοκίμασε να ανοίξεις μετά το τηλέφωνο..

maik65
09-03-16, 14:00
Στην φώτο έχω σημειώση οτι στην έξοδο της μπαταρίας βγάζει 1.97ν.
Εγώ βλέπω πως στην έξοδο του τηλεφώνου είναι 1.97v.
Η μπαταριά σου ποσά βολτ έχει? Αυτό ρωτάνε τα παιδιά ...Πιστεύουμε πώς έχει αποφόρτισή η μπαταριά σου και δεν παίρνει φόρτιση, κανε αυτό που σου λένε τα παιδιά.
Πάντως δοκίμασε κι αυτό που προτείνει ο ninolas. Αν είναι η έξοδος των μπαταριών 1,97V φόρτισε τις σε ένα εξωτερικό τροφοδοτικό αν έχεις και δοκίμασε να ανοίξεις μετά το τηλέφωνο..

sokra
09-03-16, 14:35
Χιλια συγνωμη παιδια αν δεν κανω η δεν λεω κατι σωστα... το ασυρματο με την μπαταρια του αναβει κανονικα... το προβλημα ειναι οτι οταν το βαζεις στην βαση δεν φορτιζει!