Επιστροφή στο Forum : [Ασύρματο Τηλέφωνο] Siemens Gigaset SL55
Καλησπέρα παιδία, έχω το παραπάνω ασύρματο τηλέφωνο το οποίο σταμάτησε μια μέρα να φορτίζει. Ελεγξα τον φορτιστή ο οποίος είχε βγεί οντως OFF. Τον αλλαξα με έναν καινούργιο αλλα και πάλι τπτ. Θα ανεβάσω μια φώτο με την πηγή και την φίσα μπαταρίας. 41463
Ο νέος φορτιστής είναι ίδιων χαρακτηριστικών με τον παλιό;
Ναι 5ν 1Α
Ο νέος φορτιστής είναι ίδιων χαρακτηριστικών με τον παλιό;
η μπαταρίες είναι καλές?
μπορείς να βρεις στις επαφές που φορτίζει το τηλέφωνο πιο είναι το + και πιο το - για να δώσεις από εκεί τροφοδοσία για να φορτίσει ?
ανάβει τώρα καθόλου ?
Η μπαταρία είναι σαν αυτές των παλιών κινητών. Στην φώτο έχω σημειώση οτι στην έξοδο της μπαταρίας βγάζει 1.97ν
η μπαταρίες είναι καλές?
μπορείς να βρεις στις επαφές που φορτίζει το τηλέφωνο πιο είναι το + και πιο το - για να δώσεις από εκεί τροφοδοσία για να φορτίσει ?
ανάβει τώρα καθόλου ?
Δύο μπαταρίες του 1,2V η κάθε μία δεν παίρνει; Πάντως δοκίμασε κι αυτό που προτείνει ο ninolas. Αν είναι η έξοδος των μπαταριών 1,97V φόρτισε τις σε ένα εξωτερικό τροφοδοτικό αν έχεις και δοκίμασε να ανοίξεις μετά το τηλέφωνο..
41469Αυτή είναι η μπαταρία, για αυτό σας λέω οτι δεν μου φένεται λογική η έξοδος προς αυτή!
Δύο μπαταρίες του 1,2V η κάθε μία δεν παίρνει; Πάντως δοκίμασε κι αυτό που προτείνει ο ninolas. Αν είναι η έξοδος των μπαταριών 1,97V φόρτισε τις σε ένα εξωτερικό τροφοδοτικό αν έχεις και δοκίμασε να ανοίξεις μετά το τηλέφωνο..
Στην φώτο έχω σημειώση οτι στην έξοδο της μπαταρίας βγάζει 1.97ν.
Εγώ βλέπω πως στην έξοδο του τηλεφώνου είναι 1.97v.
Η μπαταριά σου ποσά βολτ έχει? Αυτό ρωτάνε τα παιδιά ...Πιστεύουμε πώς έχει αποφόρτισή η μπαταριά σου και δεν παίρνει φόρτιση, κανε αυτό που σου λένε τα παιδιά.
Πάντως δοκίμασε κι αυτό που προτείνει ο ninolas. Αν είναι η έξοδος των μπαταριών 1,97V φόρτισε τις σε ένα εξωτερικό τροφοδοτικό αν έχεις και δοκίμασε να ανοίξεις μετά το τηλέφωνο..
Χιλια συγνωμη παιδια αν δεν κανω η δεν λεω κατι σωστα... το ασυρματο με την μπαταρια του αναβει κανονικα... το προβλημα ειναι οτι οταν το βαζεις στην βαση δεν φορτιζει!