Επιστροφή στο Forum : [Συσκευή Fax] Απορία για φαξ
Γεια σας,θα ήθελα βοήθεια σε πρόβλημα με φαξ.Γνωστος μου εχει φαξ το οποίο ενώ στέλνει κανονικά εχει πρόβλημα στο να δέχεται φαξ.Οταν προσπαθεί κάποιος να του στείλει η γραμμή καλεί σαν κλήση τηλεφώνου χωρίς ήχο φαξ.Επικοινωνησαμε με την εταιρία κάναμε έναν έλεγχο στις ρυθμίσεις του φαξ όλα επιτυχώς μας έστειλε η εταιρία και φαξ για να σιγουρευτούμε,μετα απο λίγες ώρες το ίδιο πρόβλημα.Ο γνωστός μου εχει 2τηλεφωνικες γραμμές isdn η μια ειναι το φαξ και η άλλη το κανονικό σταθερό στο οποίο εχει και τηλεφωνητή.Γνωριζει κανεις αν το πρόβλημα έγκειται στη συσκευή η στον πάροχο(ΟΤΕ);ευχαριστώ
vasilimertzani
03-02-16, 15:28
Δες αν έχει ρύθμιση για αυτόματη απαντηση.Επίσης δες Μήπως τις αναλογικες θυρες έχει εντολή να χτυπάει μονο σε μια
Βασίλη ίσως να μην είναι τόσο απλό το πρόβλημα. Όπως λέει ο φίλος έλεγξαν όλες τις ρυθμίσεις και με την εταιρεία οπότε υποθέτω ότι αυτά όλα έχουν ελεγχθεί. Θα έλεγα σε πρώτη φάση να το δοκιμάσει σε PSTN γραμμή και να ελέγξει αν του κάνει την ίδια συμπεριφορά. Έχω την εντύπωση ότι ίσως να φταίει η ISDN γραμμή του και πιθανή ασυμβατότητα με το ΝΤ1 του τηλεπικοινωνιακού παρόχου..
vasilimertzani
04-02-16, 09:28
Δεν νομιζω .αν οντως καλει στην αναλογικη του netmod η εισερχομςνη τοτε δεν νομιζω να ειναι θεμα isdn.
Αν είναι έτσι Βασίλη τότε όντως έχεις δίκιο αλλά αν δεν καλεί ούτε εκεί, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο με τη προϋπόθεση βέβαια ότι όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές αφού ελέγχθηκαν κι από την εταιρεία.
vasilimertzani
08-02-16, 10:32
Μπαινω στην λογικη "ελεγχθησαν απο την εταιρια" που φανταζομαι το δοκιμασαν και δουλευει κανονικα.