PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Philips] Δεν ανοίγει

panosts
22-01-16, 00:49
Καλημέρα έχω τηλεόραση Crt philips και μετά από διακοπές ρεύματος παρουσίασε πρόβλημα, στην αρχή με το πρώτο πάτημα άνοιγε οθόνη σκοτεινή με χιόνια και με το δεύτερο πάτημα έδειχνε κανονικά μετά έστρωσε και τώρα δεν "ανοίγει" δεν μπορεί να κρατήσει κάποιο πρόγραμμα, παίζει κάποια δευτερόλεπτα(2-3) και κλείνει και για να μπορέσω να την ανοίξω πρέπει να πατήσω δύο φορές με την πρώτη το st.by λαμπάκι από αχνό κόκκινο γίνεται κόκκινο και με τη δεύτερη "ανοίγει", τη βοήθεια σας, συγνώμη αν κούρασα γράφω πρώτη φορά σας ευχαριστώ.

manolo
22-01-16, 01:19
Γράψε τα λίγο πιο συγκεκριμένα και καθαρά φίλε μου γιατί έχεις γράψει μια πρόταση χωρίς ούτε μια τελεία. Βάζεις μέσα ένα σωρό συμπτώματα ότι σου παρουσιάστηκαν το ένα μετά το άλλο και πραγματικά είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος όπως τα γράφεις, τι τελικά έχει η τηλεόρασή σου..

panosts
22-01-16, 12:14
Γράψε τα λίγο πιο συγκεκριμένα και καθαρά φίλε μου γιατί έχεις γράψει μια πρόταση χωρίς ούτε μια τελεία. Βάζεις μέσα ένα σωρό συμπτώματα ότι σου παρουσιάστηκαν το ένα μετά το άλλο και πραγματικά είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος όπως τα γράφεις, τι τελικά έχει η τηλεόρασή σου..

Τι το δυσνόητο έγραψα ότι την ανοίγω και κλείνει μετά από 2-3 δευτερόλεπτα

nikosx
22-01-16, 13:22
Καλημέρα αν θες δώσε model

panosts
23-01-16, 20:08
Καλημέρα αν θες δώσε model

model 29PT5306/01

nikosx
23-01-16, 21:07
Παναγιώτη αυτό το μοντέλο εχει αρκετά προβλήματα , ξεκίνα αλάζωντας τα εξής :7461 BC337 , 7463 BC327 , και 2455 47μf .

manolo
23-01-16, 22:21
Καλησπέρα,
όντως το μοντέλο αυτό ήταν από τα ελαττωματικά της Philips. Αυτό που λες μετά Παναγιώτη με μπερδεύει:
και κλείνει και για να μπορέσω να την ανοίξω πρέπει να πατήσω δύο φορές με την πρώτη το st.by λαμπάκι από αχνό κόκκινο γίνεται κόκκινο και με τη δεύτερη "ανοίγει",. Τελικά ανοίγει η TV έστω με τις δύο φορές πάτημα ή δεν ανοίγει ποτέ παρά κλείνει όπως λες μετά από 2 -3 sec;; Γι΄αυτό είναι χρήσιμες μερικές φορές οι τελείες και τα σημεία στίξης στις προτάσεις ειδικά όταν είναι μακροσκελής..

panosts
04-03-16, 21:49
άνοιγε μετά από πολύ πάτημα(άνοιξε κλείσε) και έκλεινε μετά από 2 -3 sec, τώρα ποια δεν ανοίγει.