PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Sony] Αναβάθμιση firmware για SONY KDL-32U3000

manolo
20-01-16, 01:15
Καλησπέρα σε όλους,
μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω firmware update για το μοντέλο KDL-32U3000 της SONY καθώς και τη διαδικασία αναβάθμισης στη συγκεκριμένη TV;

Ευχαριστώ πολύ..

RNR
21-01-16, 15:14
Καλησπέρα σε όλους,
μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω firmware update για το μοντέλο KDL-32U3000 της SONY καθώς και τη διαδικασία αναβάθμισης στη συγκεκριμένη TV;

Ευχαριστώ πολύ..

Θα μπείς στο official site της SONY και θα πάς υποστήριξη,αναβαθμιση κτλ θα βρείς τι έχει για ο μοντέλο σου και έχει αναλυτικά οδηγίες.

maik65
21-01-16, 15:34
Φίλε Γιάννη....εάν ήταν τόσο εύκολο,λες ο φίλος μας ο Μανόλης, που είναι τόσο προχωρημένος, θα έκανε την ερώτηση εδώ?
Συνονόματε, ποιο Chassis φοράει?
Διάβασε λίγο εδώ και τα λέμε.
http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=69022

manolo
21-01-16, 21:22
Καλησπέρα παιδιά,
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Μανόλη. Βασικά η TV δεν είναι καν στα χέρια μου οπότε δεν έχω διαθέσιμες τεχνικές λεπτομέρειες τουλάχιστον άμεσα, απλά συζητούσα με έναν γνωστό που την είχε παλιότερα και φυσικά μετά τη ψηφιακή μετάβαση χρειαζόταν δέκτη μιας και η συγκεκριμένη είναι MPEG-2 και μου είχε πει ότι του έβγαλε τη ψυχή για να βρει την αναβάθμισή της μιας και ήθελε να την κάνει up-to-date που λένε. Επειδή μου ιντριγκάρισε το ενδιαφέρον, χωρίς η αλήθεια είναι να ασχοληθώ με επίσημη αντιπροσωπεία, έψαξα στο Web αρκετά αλλά όλως περιέργως ενώ βρίσκω για πολλά άλλα μοντέλα της SONY για το συγκεκριμένο τίποτα απολύτως. Γι΄ αυτό και είπα να κάνω μια ερώτηση εδώ. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο ζήτημα..
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας πάντως.:001_rolleyes: