Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] Ασπρόμαυρη ΤV Shaub Lorenz Η 2002 (ΕΣΚΙΜΟ)
Πολύ παλιά ασπρόμαυρη τηλεόραση την οποία ανακάλυψα στο υπόγειο ξεχασμένη, αφού την φήσηξα την σκόνη με αέρα τη δοκίμασα και είδα οτι δουλεύει ο ήχος σε κάποιο κανάλι αλλά δεν έχει εικόνα. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει και αν αξίζει να γίνει επισκευή...............
πως να προσπαθείς να δεις ; πιάνει digea δεν νομίζω λογικό δεν ειναι
εκτός και αν στα Τρίκαλα παίζουν ακόμη και τα αναλογικά αυτό δεν το γνωρίζω για αυτό και οι παραπάνω ερωτήσεις
Πολύ παλιά ασπρόμαυρη τηλεόραση την οποία ανακάλυψα στο υπόγειο ξεχασμένη, αφού την φήσηξα την σκόνη με αέρα τη δοκίμασα και είδα οτι δουλεύει ο ήχος σε κάποιο κανάλι αλλά δεν έχει εικόνα. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει και αν αξίζει να γίνει επισκευή...............
βαλε καμμια φωτογραφια μηπως θυμηθουμε κατι
τι digea και βλακειες λετε βρε παιδια? εχει ηχο δεν εχει εικονα. το πιο πιθανο ειναι φιλε μου μετα απο τοσα χρονια να εχουν χαλασει οι ηλεκτρολυτικοι. μπορει να εχει φυγει και καμια πλακετα η φισ απο την θεση τους. ειναι με λυχνιες η με ημιαγωγους? βαλε φωτο. γραψε μοντελο. εχω και εγω μια στην αποθηκη. ειναι saba 43 ετων.
Αν δεν εχεις γνωσεις κι εμπειρεια για αυτες τις τηλεορασεις τοτε ΜΗΝ δοκιμασεις να την επισκευασεις .ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ.
Αυτες οι συσκευες ΔΕΝ εχουν καμια απομονωση απο το δικτυο 220ν στο σασσι τους.
anyway η εν λογω τηλεοραση ηταν κορυφαια στον ηχο .ΔΟυλευε την PL95 κι ειχε ενα καταπληκτικο μεγαφωνο (χωρις να σου γεμιζει το ματι)
Για να της βαλεις "χερι" πρεπει να γνωριζεις τα τερτιπια απο τις λαμπατες τηλεορασεις....που οπως σε κοβω ...δεν...
Οποτε αστην....(γνωμη μου)