Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Πρόβλημα με WIFI σε laptop acer aspire 5732

ermes
02-12-15, 18:24
Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας στην επισκευή του laptop μου (acer aspire 5732z) λυπών το laptop έχει ένα πρόβλημα με το WIFI δηλαδή όταν είμαι συνδεδεμένος σε κάποιο δίκτυο wifi και κουνήσω το λαπτοπ χάνεται το σήμα και μετά από λίγο είναι σαν να μην υπάρχει η κάρτα wifi, στις καλές του με μια (αντιμετώπιση προβλημάτων) διορθώνετε μέχρι να το ξανά κουνήσω, ενώ άλλες φόρες θέλει επανεκκίνηση .

δοκίμασα μια άλλη κάρτα wifi και πάλι το ίδιο τι πιστεύετε ότι μπορεί να συμβαίνει.:confused1::confused1::confused1:

ευχαριστώ εκ των προτερων.

andyferraristi
02-12-15, 21:14
Αυτό που έρχεται αυτόματα στο νου είναι επαφές. Τις έχεις κοιτάξει, καθαρίσει ???

p270
02-12-15, 21:44
το καρτακι ειναι βιδωμένο οπότε ειναι λίγο απίθανο να κουνιέται εκτός και αν η βίδα δεν ειναι στην θέση τις
από εκεί και πέρα μπορεί να έχει θέμα η φύσα του wifi πάνω στην main board η για κάποιο λόγω να έχουν ξεκουμπώσει οι κεραιες

ermes
02-12-15, 23:17
Το καρτακι είναι πολυ καλα βιδωμένο.
Καθάρισα μια φορα τις επαφες σαν να δούλευε καπως καλύτερα αλλα μετα απο μια-δυο μερες τα ιδια.
οι κεραίες φαίνονται κουμπωμένες λες να μην κάνουν καλή επαφή εκει που κουμπώνουν;
έλεγξα πάντως απο εκει που κούμπωνουν με την καρτα εως την οθόνη (όπου βρισκόσαστε οι κεραίες) και έχει "συνέχεια"

p270
03-12-15, 12:29
δεν έχουν θέμα οι κεραίες δεν χαλάνε ποτέ
ίσως η βάση έχει θέμα στις κολλήσεις στην μητρική η το ίδιο το καρτακι

τώρα βέβαια μπορεί και να ειναι θέμα software μην το αποκλείεις και να ειναι τυχαίο ότι το κούνησες και έχασε το σήμα

αν το έχεις σταθερό και απλά το κτυπήσεις τι κάνει όχι δυνατά βέβαια μην μας αφήσει χρόνους κάτι άλλο

ermes
03-12-15, 21:53
κάθε φορά που το κουνάω χάνει την κάρτα. θα μπορούσε να φταίει το σημείο όπου κουμπώνουν οι κεραίες στην κάρτα???

kostasman
03-12-15, 23:25
Μπορεις ναπαρεις μια εξωτερικη κεραια wifi και να κανεις την δουλεια σου θα ειναι πιο δυνατη

Στάλθηκε από το LG-D722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ermes
04-12-15, 15:36
Μπορεις ναπαρεις μια εξωτερικη κεραια wifi και να κανεις την δουλεια σου θα ειναι πιο δυνατη

Είναι μια λύση και αυτή άλλα έχει που εχει το λαπτοπ 2 θυρες usb να κλείσω την μια θα μας μένει μια θυρα.
αλλα αν δεν βρω άκρη εκει θα καταλήξω

kostasman
04-12-15, 16:18
Παρε αυτο που πολαπλασιαζονται οι θυρες