PDA

Επιστροφή στο Forum : [Tablet] Hard reset σε E-star tablet

olorin
16-11-15, 14:32
Χαίρεται...Έχουμε ένα e-star tablet MID1058G Grand hd quad core 3g 10'' .Έχει γεμίσει ιούς και δεν ανταποκρίνεται καθόλου στις κινήσεις που του κάνω-δεν ανταποκρίνεται όταν του κάνω επαναφορά από το μενού- μένει εκεί...πετάει μυνηματα από add ons και τέτοια.Προσπάθησα να του κάνω hard reset από τα κουμπιά Volume + και power on και ενώ μου βγάζει την επιλογή για recovery mode και normal mode, επιλέγω το recovery και μετά συνεχίζει κανονικά το boot του στην αρχική οθόνη χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα.Ξέρετε τι συμβαίνει;Ευχαριστώ!

744
03-06-16, 17:28
Χαίρεται...Έχουμε ένα e-star tablet MID1058G Grand hd quad core 3g 10'' .Έχει γεμίσει ιούς και δεν ανταποκρίνεται καθόλου στις κινήσεις που του κάνω-δεν ανταποκρίνεται όταν του κάνω επαναφορά από το μενού- μένει εκεί...πετάει μυνηματα από add ons και τέτοια.Προσπάθησα να του κάνω hard reset από τα κουμπιά Volume + και power on και ενώ μου βγάζει την επιλογή για recovery mode και normal mode, επιλέγω το recovery και μετά συνεχίζει κανονικά το boot του στην αρχική οθόνη χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα.Ξέρετε τι συμβαίνει;Ευχαριστώ!

Μια από τα ίδια. μήπως βρέθηκε λύση?

manthos1969
03-06-16, 18:49
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f906/need-some-help-e-star-1670090/

Και το firmware απο εδω:
http://firmware-all.com/3208-estar-grand-hd-quad-core-3g.html

Sorry ειμαι απο κινητο για περισσοτερες λεπτομερειες διαβαστε καλα για να μην κανετε καμια ζημια.

manolo
03-06-16, 18:58
Αν και δεν έχω παίξει με το συγκεκριμένο tablet δοκίμασε με το adb and fastboot μήπως το κάνεις delete all και reboot...

744
05-06-16, 00:20
Έριξα μια ματιά στα link. Το πρώτο δεν είναι σχετικό για το tablet που συζητάμε. Το δεύτερο είναι torrent και γιαυτό δεν το εμπιστεύομαι.

Υπάρχει το firmware από την ίδια την εταιρία?

Ευχαριστώ.

manthos1969
05-06-16, 00:54
Καλησπερα,το πρωτο link το εβαλα για τον τροπο που γινεται το firmware update και το δευτερο για τ firmware.
Εαν παραμενει κολλημενο στο logo της εκκινησης δεν εχεις τιποτε αλλο πλεον να χασεις απο το να βαλεις εστω και απο torrent (γνωμη μου :biggrin:)