PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] Προβλημα με LE46M86BDX/HEH

NastyCloud
02-11-15, 15:59
Καλησπέρα και απο εμένα,

έχω διαβάσει 50 σελίδες με διάφορα και ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει τι έχει η δική μου tv. Θα χρειαστώ λίγη βοήθεια.

Το αρχικό πρόβλημα είναι ότι βγάζει κάθετες γραμμές στο πάνω μέρος την οθόνης και ότνα ζεσταθεί λίγο χάνονται. Την πήγα σε έναν "μαστορα" και μου είπε πάνελ.

Το θέμα είναι ότι αν χτυπήσεις ελαφρά την οθόνη απο πίσω φτιάχνει. Για μεγάλο χρονικό διάστημα δουλευε κανονικά χωρία κανένα πρόβλημα και τώρα άρχισε να μου το παρουσιάζει ξαναά αλλά χωρίς να φέυγει με χτύπημα στο πίσω μέρος.

Οι πικνοτές είναι οκ, ουτε σκασίματα ούτε τπτ.

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν την λειτουργό χωρίς το πίσω καπάκι και δεν ζεστένετε πολύ δουλευει κανονικά.
Τις καλωδιώσεις τις έχω καθαρίσει. Το μόνο που μου έχει δώσει ένα ημήμετρο είναι ότι έβγαλα το καπάκι απο το την t-con για να παίρνει περισσότερο αέρα και φαίνεται να μην κάνει το πρόβλημα πλέον. Στις 3-4 ώρες λειτουργίας μπορεί να βγάλει για 1 sec γραμμές όπου εξαρανίζονται κατευθείαν. Φταίνει η t-com Μου ή κάτι άλλο?

Στέλνω μία φώτο απο την t-con. Φταίει αυτή η το panel ρε παιδιά?

Είναι παλιά, αλλά τα λευτά είναι πολλά για νέα αυτή την περίοδο οπότε πρέπει να επισκευαστεί.

40829

RADIO6146KISAMOS
05-11-15, 11:20
λογικα απ οτι γραφεις μαλλον καποιο flex στην οθονη δεν παταει καλα και κοιταξε τα.

NastyCloud
06-11-15, 18:38
Τα flex cables τα εχω πατησει με σπρει επαφων κ τα slot τους ειναι πεντακαθαρα επισεις.

δεν πιστευεις οτι ειναι t-con δλδ με καποια ψυχρη κολληση η κατι τετοιο?

Γιατι μου κανει εντυπωση οτι πριν την ανοιξω, μου εβγαζε γραμμες για περιπου 20 λεπτα κ οταν ζεστενοταν, τοτε αρχιζε να δουλευει κανονικα. Κατα την διαρκεια λειτουργιας ισως εβγαζε και παλι λιγες γραμμες αλλα αυτες χανοταν αμεσως μολις χτυπουσα απαλα τηνοθωνη απο πισω.

τωρα με βγαλμενο καπακι t-con μου κανει γραμμες για 1δευτερολεπτο μετα απο αρκετη ωρα χρησεις και ισως για λιγα δευτερολεπτα οταν την ανοιγω..... Μηπως καποιο απο τα chipακια της t-con εχει ψυχρη κολληση η τιποτα η ειναι Β΄κλασσικό φαινομενο αλλης βλαβης?