Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Sony] KDL-32S2000
Καλησπέρα, σε τηλεόραση sony KDL-32S2000 ανάβει κανονικά, δείχνει εικόνα για ένα δευτερόλεπτο και μετά σβήνει. Μάλλον θέλει αναβάθμιση; Υπάρχει κάτι;
Δυστυχώς είναι θέμα αναβάθμισης όπως σε πολλές sony. αλλά με ποιο τρόπο και με ποια αρχεία. Μου έχει τύχη πολλές φορές αλλά δεν την έχω βρει την λύση. Έχεις κάποια εμπειρία σε αναβάθμιση;
ευχαριστώ.
angel_grig
01-11-15, 21:26
O ηχος ακουγεται μετα ή οχι?αν πλησιασεις με ενα φακο βλεπεις κατι?
O ηχος ακουγεται μετα ή οχι?αν πλησιασεις με ενα φακο βλεπεις κατι?
υπάρχει μια κάρτα που λέγετε fee board σε αυτήν την κάρτα υπάρχει ένα λογισμικό αυτό έχει διαγραφτεί
αυτό που θέλω λιπών είναι το λογισμικό της κάρτας για την δικιά μου τηλεόραση που δεν υπάρχει πουθενά και να μου πει κάποιος πως θα κάνω φορμάτ το στικ γιατί έχει ιδικό τρόπος και να μου πει την διαδικασία
έχω λιπών μια φωτογραφική μιχανη,στικ msa-64mb...
έριξα πολύ διάβασμα δυο μέρες τώρα και δεν έχω μάθει ακόμα το πιο βασικό που είναι αυτό το λογισμικό η πως το λενε..και πως θα το ετοιμάσω ώστε τελικά να το βάλω στην τηλεόραση όλοι απαντούν θα στο πω στο email kai και φυσικά πρέπει να ρωτήσω ξανά ώστε να καταλάβω...
40825408264082740828
1-869-656-21
Γεια σας..
ήθελα να γράψω γι'αυτο το γιατί παιδευόμουνα πανό από ένα μηνά για να επιδιορθώσω αυτήν την τηλεόραση και να μάθω όλα τα μουστακάτης...λιπών έχουμε και λέμε τι έχει γίνει σε αυτή την τηλεόραση και γενικός στα μοντέλα που φοράνε την FEE BOARD...
έχουν ένα ολοκληρωμένο μνήμης που λέγετε HY27US08281A αυτό το ολοκληρωμένο μετά από πολύ καιρό ή επειδή χάλασε χάνει την μνήμη του με αποτέλεσμα να χρειάζεται αντικατάσταση ή αναβάθμιση του λογισμικού όπως θα δείτε στης φωτό που θα δείξω παρακάτω
πως θα καταλάβουμε πως έχει αυτό το πρόβλημα software και όχι κάτι άλλο είναι πολύ απλό και όμως δύσκολο η τηλεόραση θα ανοίγει άλλοτε για ένα λεπτό και θα κλίνει ακούγοντας τον ρελέ, μετά θα ξανανοίγει και τέλος από πολλές δοκιμές θα κλίνει τελείως με την ένδειξη 9 φλας το led(9 flashing led)...
https://www.youtube.com/watch?v=9OlKIQYIx-8&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=UmneRUExnjs&feature=youtu.be
πως αντιμετωπίζετε το πρόβλημα... θα χρειαστούμε τα έξης βήματα
1: φορματ το στικακι (μονό με το πρόγραμμα της sony formatter για να μήνη το αρχείο MEMSTICK.IND)
2: άφησε μονό το MEMSTICK.IND μέσα
3: βάλε μέσα στο στικακι αυτά τα τρία αρχεία wax2_mheg,autoexec,files.lst
4: άνοιξε την τηλεοραση,και πάτα πριν κλείσει στα ψηφιακά κανάλια (digital)
(στο βήμα αυτό είναι όλα τα προβλήματα και συνήθως δεν γίνετε το βήμα και γιατί το λέω αυτό η τηλεόραση έχει πρόβλημα με την κάρτα της digital (FEE BOARD) και δεν μπαίνει σε Ψηφιακή κατάσταση ούτε σε αφήνει να κάνεις ρυθμίσεις
με αποτέλεσμα ανοίγοντας την τηλεόραση και πατώντας το κουμπί digital παραμένει σε αναλογική κατάσταση ή κολλάει και δεν αλλάζει σε ψηφιακό επόμενος δεν μπορεί να αναβαθμιστεί και δεν γίνετε αναβάθμιση παραλού που το κάνεις σωστά)εγώ όταν άλλαξα την FEE board άμεσος δοκίμασα να κανό αναβάθμιση και γινόταν άλλα όσο είχα της άλλες δυο που ήταν με το παλιό λογισμικό δεν δουλεύαν γιατί δεν μπορούσα ποτέ να της γυρίσω σε ψηφιακό ώστε να κανό αναβάθμιση έκτος και αν υπάρχει Καπίο κόλπο που μπορεί να μας πουν τα παιδιά να κάνεις αναγκαστική λειτουργιά digital ώστε να πάρει το στικ που πρέπει να είναι συγκεκριμένο και θα δείξω στης φωτό ...
5: κλείσε την τηλεόραση
6: βάλε το στικ στην τηλεόραση
7: άνοιξε πάλη την τηλεόραση
8: περίμενε περίπου 1 λεπτό μπορεί και παραπάνω
9: κλείσε την τηλεόραση
10: βγάλε το στικ
11: εάν είσαι τυχερός θα ανοίξει
40928 μεχρι 128mb και μονο αυτο..
εδω θα βρητε τα βηματα στα αγγλικα
http://www.getmanual.com/gmn/sb/sony/06tv116r1.pdf
εδω ποτε μια tv έχει γυρίσει σε ψηφιακή40929αν δεν μας βγάζει την μπάρα από πανό που να λέει digital ή μας δείχνει μαύρη οθόνη δεν έχει γυρίσει..
ποτέ έχουμε καταλάβει πως πίρε την αναβάθμιση : όταν βγάλουμε το στηκακι πατήσουμε digital και αυτό γραφή εκεί που λέει mega στην παραπάνω φωτό λέει BBC κανάλι δηλαδή έχασε όλες της ρύθμισης και μπήκαν η ρύθμισης της sony
που θα βρω τα αρχεία για την αναβάθμιση: τα αρχεία λέγονται (PKG1133E_N_ADJ) ήdm2.5.515 ή wax2_mheg μέσα σε αυτά τα αρχεία υπάρχουν δύο διαφορετικές αναβαθμίσεις η app_wax2_mheg_int_515_00.pkg και app_wax2p_mheg_int_602.pkg ...κανουν και η δυο για όλες της τηλεόρασης που έχουν την FEE BOARD(1-869-656-12/1-869-656-31/1-869-656-21)
εγώ μπορώ να τα στείλω μέσου η email και θα ψάξω τρόπο να τα ανεβάσω εδώ η κάπου που να μην διαγράφονται με τον καιρό
αυτές η τηλεοράσεις που έχουν την κάρτα 1-869-656-12/31/21
KDL-32S2510, KDL-32S2520, KDL-32S2530, KDL-32V2500,KDL-40S2510, KDL-40S2530, KDL-40V2500,KDL-46S2510, KDL-46S2530, KDL-46V2500,
KDL-32S2000/10/2030
KDL-40S2000/2010/2030
KDL-32V2000/2010/2030
KDL-32U2000
και αυτό θα συνεχίζετε για 100 περίπου μοντέλα με την κάρτα 40930
τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω του:her,maik65,RADIO6146KISAMOS,ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
Και περισσότερο από όλους τον maik65 για την υπομονή που έκανε για έμενα ώστε να με βοηθηση..μου έδωσαν τα Αρχιά μου εξηγήσαν και με βοήθησαν γενικά...
παρατηρώντας άλλη μια φορά τα Αρχιά που έχω συλλέξει τώρα που έκανα το ποστ νομίζω πως δεν υπάρχει Καπίο ιδιαίτερο κόλπο άλλα η τηλεοράσεις kdl-32s2510 δεν χρίζετε να γυρίσουν σε ψηφιακό περνούν την αναβάθμιση κατευθείαν και θα δείξω στο pdf τι εννοώ και γι'αυτο η δική μου δεν έκανε την αναβάθμιση πρέπει να πάω σε κάποιον που έχει πιο καινούριο μοντέλο της τηλεοράσεις για να κάνω την αναβάθμιση
409314093240933
η πλακέτα 1-871-991-21 όπως θα διτέ στην φωτό είναι διαφορετική main bord και γι΄αυτο μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση
40935
Mouse over image to zoom
Details about 1-871-991-21
Καλησπέρα, επειδή έχω παρόμοιο προβλημα, που μπορώ να βρω τα αρχεία που ανάφερονται παραπάνω; ευχαριστώ.
Ναι ρε παιδια αν μπορει καποιος τα αρχεια. Εχω βρει καποια στο ιντερνετ αλλα μαλλον δεν κανουν
GeorgeSindos
21-07-18, 08:41
Καλημέρα. Εχω όλες τις πλακέτες απο τηλεόραση sony KDL32S2000. αν σου κάνει στείλε μου μήνυμα.