Επιστροφή στο Forum : [Tablet] προβλημα me asus memopad7
brasidas12
24-10-15, 13:40
καλησπερα στην ομαδα. πριν 11 μηνες αγορασα απο αμερικη το ενλογο ταμπλετ αλλα εδω κ κανα 2μηνο μου εχει σπασει τα νευρα.κανει καθε λιγο επανεκινήσεις μονο του. του εκανα φορματ αλλα τιποτα παλι τα ιδια. το ερωτημα μου ειναι πως αν το παω αντιπροσωπεια περναει κανονικα στην εγγυηση μιας και ειναι αγορασμενο απο αμερικη; το ταμπλετ ειναι δυλωμενο στο σαιτ της asus κανονικα.
vasilimertzani
24-10-15, 16:38
Κανε μια ερωτηση στην asus.ουτως η αλλως ελλαδα δεν υπαρχει,ειναι πανευρωπαικη ,στην βουλγαρια αν θυμαμαι.το στελνεις με coyrier ολα δωρεαν.
Έχω την εντύπωση ότι εφόσον έχεις δηλώσει κανονικά στο site της ASUS το tablet, ισχύει η εγγύησή του. Δε πρέπει λογικά να σου φέρουν αντίρρηση. Αν σου αρνηθούν επικοινώνησε με Αμερική απευθείας..
brasidas12
25-10-15, 11:41
μου ειχαν πει εναν στην αθηνα που εχει το σερβις της asus στην αθηνα αλλα δεν θυμαμαι ονομα αλλα τωρα μπήκα στο σαιτ της asus και συμπληρωνεις μια αιτηση κ ερχεται κουριερ κ παραλαμβανει το ταμπλετ για επισκευει.θα το συμπληρωσω και βλεπουμε
vasilimertzani
25-10-15, 19:26
Και ειναι πολλοι εξυπηρετικοί.μοναδικο μειον βρηκα μονο την ανυπαρκτη ενημερωση.οτι παραλαβαμε ,επισκευασαμε η δεν επισκευασαμε,επιστρεφουμε κλπ.