Επιστροφή στο Forum : schaub lorenz
ntontarxos
18-10-15, 12:56
Καλημερα μηπως ξερει να μου πει κανεις αν μπορω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ριθμισεων σε schaub lorenz χωρις να βλεπω ?να εχει μαυρη οθονη δηλαδη γιατι την ανοιγω και μετα απο 2-3 δευτερα γινετε μαυρη η οθονη αλλα ο ηχος λειτουργη και καποιες σκιες αν το προσεξεις καλα.Ευχαριστω
Καλώς ήρθες στο forum.
Δεν νομίζω να λυθεί το πρόβλημα που αναφέρεις, με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Λογικά είναι βλάβη και πιθανότατα υπάρχει πρόβλημα σε κάποια/ες λάμπα/ες οπίσθιου φωτισμού οθόνης, ή στο κύκλωμα του inverter, ή ακόμα και κάποια πιθανότητα μερικής βλάβης στο τροφοδοτικό (ή βέβαια και συνδυασμό αυτών).
Θα πρέπει όμως να γράψεις και το μοντέλο της τηλεόρασης για να πάρεις πιο συγκεκριμένες απαντήσεις.
ntontarxos
18-10-15, 14:19
Καλώς ήρθες στο forum.
Δεν νομίζω να λυθεί το πρόβλημα που αναφέρεις, με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Λογικά είναι βλάβη και πιθανότατα υπάρχει πρόβλημα σε κάποια/ες λάμπα/ες οπίσθιου φωτισμού οθόνης, ή στο κύκλωμα του inverter, ή ακόμα και κάποια πιθανότητα μερικής βλάβης στο τροφοδοτικό (ή βέβαια και συνδυασμό αυτών).
Θα πρέπει όμως να γράψεις και το μοντέλο της τηλεόρασης για να πάρεις πιο συγκεκριμένες απαντήσεις.
Το μοντελο ειναι LT19-20718 την ειχα παρει το 2009 και ειναι 19 ιντσων την συνδεσα στον υπολογιστη και επαιζε η οθονη κανονικα τωρα το δοκιμασα παλι αλλα κανει το ιδιο και στον υπολογιστη απλα λεω για της ριθμισης γιατι το ειχε η μικρη κορη μου στα χερια της το τηλεχηριστιριο και ειπα μηπως ξερυθμισε κατι παντος καθε φορα που την ανοιγω εχει καλη εικονα αλλα για μερικα δευτερα μονο.ξερετε περιπου το κοστος αν εχει καποιο προβλημα δηληδη αν αξιζει να την κανω η να αγορασω καινουρια.ευχαριστω
angel_grig
18-10-15, 16:01
Iσχυει οτι σου ειπε ο Σηφης...μονος σου συμφερει να την φτιαξεις ,αλλα για να την δωσεις σε τεχνικο δεν ξερω κατα ποσο συμφερει...να υποθεσω οτι γνωσεις για κολλητηρι μαλλον δεν εχεις...
ntontarxos
18-10-15, 18:49
Iσχυει οτι σου ειπε ο Σηφης...μονος σου συμφερει να την φτιαξεις ,αλλα για να την δωσεις σε τεχνικο δεν ξερω κατα ποσο συμφερει...να υποθεσω οτι γνωσεις για κολλητηρι μαλλον δεν εχεις...
η αληθεια ειναι οτι δεν το δουλευω αλλα χωρις να θελω να το παιξω μαστορας πιανουν τα χερια μου γιατι ασχολουμε με τα μηχανολογικα(αυτοκινητα-μηχανες)το θεμα ειναι πως θα καταλαβω τι θελει η τv αλλα και παλι θα βαλω δικο μου ανθρωπο ηλεκτρονικο να ασχοληθει