Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με ταμειακή μηχανή
Γεια σας,αν γνωρίζει κάποιος απο ταμειακές το πρόβλημα εχει ως εξής:ξαφνικά η ταμειακή(admate NPT-150) οποιο κουμπί αν πατησουμε βγάζει '10 FE' στην οθόνη
ψάχνοντας βρήκα και σαν ανταλλακτικό ΜΠΑΤΑΡΙΆ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ 6V 3.2A μήπως και.... βεβαία μου περνάει απο το μυαλό οτι μπορεί να είναι ένδειξη για την μνήμη της μηχανής . απ όσο θυμάμαι πρέπει να έχουν όριο στα ζήτα και πρέπει να είναι κοντά στα 1500 ζήτα περίπου 5 χρόνια , εσύ πόσο την έχεις ? πάντως πάρε ένα τηλ στην αντιπροσωπία πιστεύω να σε εξυπηρετήσουν με τον κωδικό βλάβης .
με το τροφοδοτικό επάνω αυτό στο κάνει ??
αν τη βγάλεις απο το ρεύμα μένει ανοικτή η κλείνει ??
ψάχνοντας βρήκα και σαν ανταλλακτικό ΜΠΑΤΑΡΙΆ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ 6V 3.2A μήπως και.... βεβαία μου περνάει απο το μυαλό οτι μπορεί να είναι ένδειξη για την μνήμη της μηχανής . απ όσο θυμάμαι πρέπει να έχουν όριο στα ζήτα και πρέπει να είναι κοντά στα 1500 ζήτα περίπου 5 χρόνια , εσύ πόσο την έχεις ? πάντως πάρε ένα τηλ στην αντιπροσωπία πιστεύω να σε εξυπηρετήσουν με τον κωδικό βλάβης .
με το τροφοδοτικό επάνω αυτό στο κάνει ??
αν τη βγάλεις απο το ρεύμα μένει ανοικτή η κλείνει ??νομιζω είχε ένδειξη οτι είχε τελειώσει η μπαταρία όταν δημιουργήθηκε το πρόβλημα ύστερα έβαλα τη μπαταρία αλλα συνέχισε το ίδιο,ίσως χρειαζεται να φορτίσει περισσοτερο.Ειχε κλείσει η αντιπροσωπεία όταν εμφανίστηκε το πρόβλημα άφησα τα στοιχεία μου και θα επικοινωνήσουν.Κοιταξα στο Ίντερνετ κ το συγκεκριμένο μοντέλο εχει αποσυρθεί.thanks Stefo
βιβλιαρακι που να γραφει τα σφαλματα δεν εχεις ? πιο πιθανο μου φαινεται και μενα για μνημη
βγάζει '10 FE' Full Eeprom ... , μπορεις να το διαπιστωσεις και απ τα ζ που τραβας , επανω γραφουν ποσα χτυπηματα σου μενουν ακομα ... αν τελειωσαν .. πας για καινουρια ....
βιβλιαρακι που να γραφει τα σφαλματα δεν εχεις ? πιο πιθανο μου φαινεται και μενα για μνημη
Full Eeprom ... , μπορεις να το διαπιστωσεις και απ τα ζ που τραβας , επανω γραφουν ποσα χτυπηματα σου μενουν ακομα ... αν τελειωσαν .. πας για καινουρια ....
Ναι μου είπαν απο την ίδια την εταιρία οτι χρειάζεται αλλαγή η εσωτερική μπαταρία,ειναι μικρό το κόστος οποτε θα την πάω για service