Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] iphone 4s
Γεια σας
Εχω ενα iphone 4s το οποιο ειναι κολλημενο οταν παω να το ανοιξω στο σημα της apple.Αυτο εγινε οταν ζητησε να κανει ενημερωση για το ios9 και εγινε αποδοχη.Απο εκεινη την ωρα και μετα κολλαει στο logo.
Για πειτε γνωμες.
Ευχαριστω.
Καλησπέρα. Για διάβασε αυτό το άρθρο. (http://www.igeeksblog.com/how-to-fix-an-iphone-stuck-on-apple-logo/) Ίσως σε βοηθήσει..
Ωραια θα το δοκιμάσω και θα σου πω
είχε συμβεί το ίδιο σε ένα 4S που έχω και με τις οδηγίες αυτές που λέει ο φίλος όντως έφτιαξε
Δεν ξέρω εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, εάν μπορεί να μου πει την αντίσταση στο θετικό pin του connector της μπαταρίας με την γείωση χωρίς μπαταρία στο IPHONE 4. Στο pin 4.
40644
Το pin 4 (ΒΑΤ_VCC) πάει απευθείας σε ένα BGA ολοκληρωμένο το XGOLD616 και δεν υπάρχει αντίσταση σ' αυτή τη διαδρομή παρά μόνο δύο πυκνωτές απόζευξης απ΄όσο τουλάχιστον έχω δει σε σχετικό schematic..
Θέλω να διαβάσεις την αντίσταση σχετικά με την γείωση στο συγκεκριμένο pin του connector με το πολύμετρό σου (Κόκκινο ακροδέκτη στο pin 4, μάυρο στο pin 1).
Ευχαριστώ.
Τι εννοείς με το πολύμετρο μου;; Δεν έχω iphone 4 διαθέσιμο αυτή τη στιγμή...
Θέλεις να δεις αν καταλαβαίνω την αντίσταση του Pin 4 (VCC) ως προς τη γη;;
Για να δεις αν είναι βραχυκυκλωμένο;
Ναι, αυτό, από κάποιον που έχει iphone 4.
Αν μετρησα σωστα μου βγαζει 1,748 -1,755