Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] TOSHIBA l650d-11e δεν ανάβει με κουμπωμένη την καλωδιοταινια!!!

Liaskas774
23-07-15, 18:43
Καλησπέρα,

Έχω το εν λόγο φορητό στα χέρια μου, ο ιδιοκτήτης του το άνοιξε να το καθαρίσει από σκόνες αφού το καθάρισε και το ξανά έκλεισε δεν ανοίγει και έτσι το έφερε σε μένα να δω τι έχει.Όταν το βάζω στο ρεύμα ανάβει το λαμπάκι του ρεύματος,όταν πατάω το power on ανάβουν και τα υπόλοιπα από δίπλα στιγμιαία και κλείνουν και ξανά ανάβει μόνο το λαμπάκι του ρεύματος.Αν βγάλω την καλωδιοταινία της οθόνης, το laptop δουλεύει κανονικά χωρίς όμως να γυρίζει το ανεμιστηράκι του και μετά από κανα μισάωρο κλείνει από θερμοκρασία,το έχω συνδεδεμένο με εξωτερική οθόνη.Λογικά έχει θέμα το ανεμιστηράκι γιατί μετράω τάση στη μητρική.Έβγαλα την καλωδιοταινία από την οθόνη και την κάμερα, αλλά πάλι όταν την έχω κουμπωμένη στην μητρική δεν ανάβει.Υπάρχει περίπτωση να φταίει η ίδια η καλωδιοταινία και να βραχυκυκλώνει το laptop και να μην ανάβει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!

jakektm
23-07-15, 22:39
σε πολλα toshiba, δεν εχουν προβλεψει να τοποθετησουν βιδες πισω απο την μπαταρια, ετσι ωστε οταν το ανοιγεις το λαπτοπ να βγαζεις αναγκαστικα και την μπαταρια.
Ισως ο κατοχος του, αφησε την μπαταρια επανω οταν το ανοιξε. Δεν θελουν και πολλα πολλα για να παθουν εμφραγμα.

Δοκιμασε αλλη καλωδιοταινια. Αν παλι το ιδιο, τοτε η οθονη μας χαιρετησε.

Στο ανεμηστηρακι ερχεται ταση;

Liaskas774
24-07-15, 10:44
Καλημέρα,
Στο ανεμηστηράκι έρχεται τάση.Δοκίμασα να το ανοίξω με κουμπωμένη την καλωδιοταινία στην μητρική αφού την αποσύνδεσα από την οθόνη και την κάμερα,δηλαδή μόνη της, και πάλι δεν άνοιξε, αλλά η καλωδιοταινία δεν φαίνεται πληγωμένη.Θα την αλλάξω και θα σας ενημερώσω!
Ευχαριστώ για την απάντηση σου!

jakektm
24-07-15, 14:37
τσεκαρε επισης , εσωτερικα στο βυσμα της καλωδιοταινιας, τις επαφες, μηπως καποια ειναι σπασμενη/χαλαρη και οταν βαζεις την καλωδιοταινια, στραβωνει και κανει επαφη με αλλο πιν

Liaskas774
25-07-15, 11:34
Καλημέρα,
Την έλεγξα και δεν βρήκα κάτι, γιαυτό αναρωτιέμαι αν φταίει ή όχι, θα παραγγείλω άλλη τη δευτέρα και βλέπουμε!
Ευχαριστώ!