Επιστροφή στο Forum : Τροφοδοτικο Laptop
steliospatra
22-07-15, 01:23
Καλησπερα σε ολους.
Εχω ενα προβλημα με το τρφοδοτικο του laptop μου.
Ξαφνικα δεν δινει τροφοδοσια και οταν το βαλω στο laptop ακουγεται ενας μικρος ηχος {μπιπππ}
Πηρα ενα αλλο και ξαφνικα σημερα ενω δουλευει ακουγεται ενα { τζιζζζζ }.
Να σημειωσω οτι το δευτερο μου ζεσταινεται πολυ.
Βαζω και καποιες φοτο.
Καποια βοηθεια καποιος;
Ευχαριστω.
Στο αρχικό τροφοδοτικό υπάρχει πιθανότητα να έχει κομμένο καλώδιο, να είναι προβληματικό το βύσμα τροφοδοσίας, ή ακόμα και να μην λειτουργεί καθόλου λόγω βλάβης κ.ο.κ.
Έχεις προσπαθήσει να κάνεις κάποιες μετρήσεις στο αρχικό τροφοδοτικό, για να διαπιστώσεις αν βγάζει κάποια τάση στην έξοδο;
Τα χαρακτηριστικά (τάση, ρεύμα, ισχύς εξόδου) του δεύτερου τροφοδοτικού, το οποίο ζεσταίνεται όπως λες , ποια ακριβώς είναι;
steliospatra
22-07-15, 10:55
Στο αρχικό τροφοδοτικό υπάρχει πιθανότητα να έχει κομμένο καλώδιο, να είναι προβληματικό το βύσμα τροφοδοσίας, ή ακόμα και να μην λειτουργεί καθόλου λόγω βλάβης κ.ο.κ.
Έχεις προσπαθήσει να κάνεις κάποιες μετρήσεις στο αρχικό τροφοδοτικό, για να διαπιστώσεις αν βγάζει κάποια τάση στην έξοδο;
Τα χαρακτηριστικά (τάση, ρεύμα, ισχύς εξόδου) του δεύτερου τροφοδοτικού, το οποίο ζεσταίνεται όπως λες , ποια ακριβώς είναι;
απο το αρχικο.
Καλωδιο και βυσμα ειναι ok
Δεν ξερω να δω ουτε εχω εργαλειο μετρησης για την ταση
Τα χαρακτηρηστικα του δευτερου ειναι ιδια με του πρωτου.