Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] Σπασμενη οθονη LG 24MT45D
giannisgoku
08-06-15, 11:38
Επεσε η τηλεοραση και εσπασε η οθονη.Ρωτησα για επισκευη και μου ειπαν περιπου 135 euro.
Εψαξα στο google μηπως βρω την οθονη να τη αλλαξω μονος αλλα δε βρισκω κατι. Ξερει κανεις καποιο site με ανταλακτικα για αυτο το μοντελο?
Δες τι κωδικο λεει το panel από πίσω (αφού ανοίξεις το καπάκι της τηλεόρασης).
Μην είσαι πολυ αισιόδοξος.
angel_grig
08-06-15, 19:29
Το πανελ ειναι το ακριβοτερο εξαρτημα της τηλεορασης και δεν αξιζει η αλλαγη του.Αυτο που θα εκανα εγω στην θεση σου θα ηταν να πουλουσα τα εξαρτηματα της στο ebay ως ανταλλακτικα(πχ την μητρικη) και θα συμπληρωνα την διαφορα για αγορα νεας (πχ εδω (http://www.ebay.com/itm/LG-24MT45D-PZ-MAINBOARD-TV-LG-MT45-LA40A-EAX65428305-1-1-/251653496149?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item3a97b79d55) ο Ισπανος δινει την μητρικη 65 ευρω)
Συμφωνώ με το Γρηγόρη. Φίλε μου έπαθες τη πιο ακριβή ζημιά που μπορεί να σου τύχει. Άσε που η αλλαγή panel δεν είναι ό,τι πιο εύκολο. Κάτι να μη προσέξεις, μπορεί να δημιουργήσεις κι άλλο πρόβλημα και μετά θα έχεις πληρώσει και ακριβό ανταλλακτικό χωρίς αποτέλεσμα.
chipakos-original
09-06-15, 13:52
Συμφωνώ με το Γρηγόρη. Φίλε μου έπαθες τη πιο ακριβή ζημιά που μπορεί να σου τύχει. Άσε που η αλλαγή panel δεν είναι ό,τι πιο εύκολο. Κάτι να μη προσέξεις, μπορεί να δημιουργήσεις κι άλλο πρόβλημα και μετά θα έχεις πληρώσει και ακριβό ανταλλακτικό χωρίς αποτέλεσμα.
Σωστά .......