PDA

Επιστροφή στο Forum : [Σταθερός Η/Υ] Windows Update (XP, 7) μπλοκάρει......

DGeorge
14-05-15, 13:35
Καλησπέρα στην παρέα!
Θέλω να καταθέσω κάποιες ευτυχείς εμπειρίες, που είχα, σχετικές με μπλοκαρισμένα Updates (Ενημερώσεις) των Windows XP και 7.
Ενώ όλα έδειχναν να πάνε καλά, στο τελευταίο στάδιο, το 'πράγμα' κόλλαγε, φυσικά με το γνωστό μήνυμα "Μην απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας!"

Τελικά το 'πράγμα' δείχνει να στρώνει με ένα απλό 'Ctrl'+'Alt'+'Delete'.

Αμέσως μετά από αυτό, ο υπολογιστής περνάει στο επόμενο στάδιο (εργασίες) που έχει να κάνει.... Και όλα καλά!

Έχετέ το υπ'όψιν, όσοι τυχόν σας συμβεί!
Αν σβήσετε τον υπολογιστή από τον διακόπτη, μάλλον θα έχετε φασαρίες (κυρίως χάσιμο χρόνου), με το Scandisk των Windows....
....Το οποίο θα πρέπει να κάνετε, ώστε να διορθωθούν τα όποια σφάλματα δημιουργήθηκαν!!!
Ενώ το απλό 'Ctrl'+'Alt'+'Delete' του πληκτρολογίου, δείχνει -ως τώρα- να ξεμπλοκάρει πλήρως την όποια αιτία δημιουργούσε το 'κόλλημα', χωρίς καμμία παρενέργεια!!!!

thanasis 1
24-04-16, 14:53
Λοιπον εδω και μια εβδομαδα εχω ενα γνωστο προβλημα με τα windows update,κανει οτι ψαχνει αλλα δεν βρισκει τιποτα οση ωρα και να το αφησω ενω μου ανεβαζει την ram και τον επεξεργαστη.
Ετσι απενεργοποιησα την διεργασια wuauserv και ηρεμησε το μηχανημα.
Εκανα καποια πραγματα που βρηκα αλλα τιποτα,υπαρχει τροπος να κανω ελεγχο για update χωρις τον κλασσικο τροπο δηλαδη πατωντας το "ελεγχος για ενημερωσεις" ωστε να δω
αν ξεκολησει??
Εχω windows 7 home premium service pack 1 στο λαπτοπ.

xrhstos1978
24-04-16, 18:50
Είναι πρόβλημα της Microsoft και δεν εχει λύσει. όταν κανει όλα τα update θα στρώσει.

thanasis 1
24-04-16, 19:09
Πως θα τα κανει ομως ολα τα update??Πατησα το "ελεγχος για ενημερωσεις" και το αφησα 1 ωρα και δεν εκανε τιποτα,το μονο που εβλεπα ηταν η μπαρα να πηγαινει περα δωθε.

xrhstos1978
24-04-16, 20:32
θα τα κανει αλα θέλει ωρες μπορει και μερες! κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει. η Microsoft εχει δώσει προτεραιότητα στα 10

thanasis 1
24-04-16, 20:35
Οκ χρηστο καταλαβα,ευχαριστω.

giarosenko
26-04-16, 14:16
Εχω αφήσει και 1 μέρα για να μου βγάλει όλα τα updates.

Sent from my iPhone using Tapatalk

andyferraristi
26-04-16, 15:29
Εχω αφήσει και 1 μέρα για να μου βγάλει όλα τα updates.

Sent from my iPhone using Tapatalk

... και παραπάνω (windows 8 ) ...