PDA

Επιστροφή στο Forum : ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

tantonakis
02-05-15, 00:59
Δείτε ένα ενδιαφέρον άρθρο http://oaedhlectrologoi.blogspot.gr/search/label/%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A6%C E%9F%CE%A1%CE%95%CE%A3%20%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99% CE%A6%CE%A1%CE%91%CE%9E%CE%95%CE%99%CE%A3

leosedf
02-05-15, 11:02
Διαφημίσεις βλέπω σε πολλά επίπεδα, εδώ μέσα, στη σελίδα κλπ.

Τι λέει?

tantonakis
02-05-15, 15:35
αν εννοείς διαφήμιση το σχολείο τι να πω...δεν πουλάω κάτι...ενημερώνω με τις γνώσεις μου...αν το θεωρείς κακό να μην ξαναβάλω!!!

nyannaco
02-05-15, 16:38
Η αληθεια ειναι οτι, ετσι οπως το πεταξες, ειναι παρεξηγησιμο. Κι εγω για προσπαθεια διαφημισης το περασα. Αν ειχες προσθεσει και κατι απο τις γνωσεις σου, αν ειχες ξανακανει ποτε και κανενα post, και αν ειχε και καμμια σχεση με τη θεματολογια του φορουμ, μπορει και να μην το εβλεπα ετσι. Το μονο που μου αφησε μια μικρη αμφιβολια ως προς το αν η προθεση σου ηταν η διαφημιση, ηταν το οτι δεν γραφτηκες χτες.

tantonakis
02-05-15, 17:28
Φίλε μου το ότι δεν έκανα ποτέ post δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ το forum..... Στο blog αυτό αναρτώ ενδιαφέροντα θέλω να πιστεύω θέματα που θα βοηθήσουν πολλούς της ειδικότητας..όταν τα γνωστοποιώ αναγκαστικά θα παραπέμψω εκεί...το ότι λες δεν έχει σχέση με τη θεματολογία του forum πραγματικά δεν το καταλαβαίνω...μακάρι πάντως να υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι να κάνουν αναρτήσεις εκπαιδευτικές γιατί όλοι έχουμε να μάθουμε κάτι...απλώς δεν περίμενα τέτοια κριτική και σταματάω..απλως θα παρακολουθώ

nyannaco
02-05-15, 19:17
Δεν ειμαι εγω αυτος που θα σου πω να σταματησεις, δεν ειναι δικο μου το φορουμ. Εγω απλα σου εξηγησα γιατι απο τη σκοπια μου φαινεται σαν διαφημιση.

katmadas
02-05-15, 19:57
Τασο δεν πειραζει αν σε παραξηγησαμε.
Αφου λες οτι δεν τα πουλας κατανοητο.
δεν ειναι αναγκη να μην ξαναγραψεις.
Δηλαδη πολυ παρεξηγησιαρηδες εχουμε γινει σαυτην την κοινωνια και εγωιστες.
Δεν οδηγει πουθενα αυτο.

Στην τελευταια σελιδα εχει ενα σωρο τηλεφωνα και ονοματα.Δεν τα ειδες?
Λογικο ειναι να παρεξηγηθει το ποστ σου.
Τζαμπα διαφημιση ειναι αθεμητος ανταγωνισμος και απαγορευεται σημερα.

tantonakis
02-05-15, 21:58
Μάλλον το βλέπουμε διαφορετικά το θέμα της διαφήμισης...Διαφήμιση κάνεις όταν προτείνεις έναν πωλητή...εγώ βρήκα αρκετούς σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και ούτε που τους ξέρω...Είναι σαν να σου γράφω για αγορά ηλεκτρολογικού υλικού τις μεγάλες εταιρείες που υπάρχουν...τέλως πάντων...καλή καρδιά!!!

katmadas
03-05-15, 11:27
τέλως πάντων...καλή καρδιά!!!
Πανω απολα.
Το αρθρο παντως με αρεσε ολο...