Επιστροφή στο Forum : SIEMENS ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ wt46w560by
Καλημέρα , έχω το παρακάτω στεγνωτήριο SIEMENS WT46W560BY και το τελευταίο διάστημα σταματάει το στέγνωμα και βγάζει μηνυμα να αδείασω το κάδο του νερου ... και φυσικά ο κάδος είναι σχεδον άδειος ..... το κλεινεις το ανοίγεις και συνέχιζει κανονικα για κάποια ώρα και μετά ξανα τα ίδια ... εχει κάνει καμια ιδέα ???
Ευχαριστώ
α)κάπου στο δοχείο έχει πιθανόν μαγνητικό πλωτήρα (δεν είναι σίγουρο) έλεγξε μήπως κόλλησε ψηλά και δεν κατεβαίνει κάτω , βγάλε το δοχείο κάποια Φώτο μήπως βοηθήσει σε κάτι
β) καθάρισε ότι έχει σχέση με φίλτρα , με βάση το βιβλίο οδηγιών που έχεις
γ)υπάρχει κάποια αντλία κάτω χαμηλά με φλοτέρ που στέλνει τα συμπυκνώματα πάνω στο δοχείο που αναφέρεις , μήπως δυσκολεύεται να τα διώξει και μετά από κάποιο χρόνο πιθανό βγαίνει alarm αν δεν πέσει η στάθμη (στο κάτω δοχείο)
γ)υπάρχει κάποια αντλία κάτω χαμηλά με φλοτέρ που στέλνει τα συμπυκνώματα πάνω στο δοχείο που αναφέρεις , μήπως δυσκολεύεται να τα διώξει και μετά από κάποιο χρόνο πιθανό βγαίνει alarm αν δεν πέσει η στάθμη (στο κάτω δοχείο)
Το γ) ειναι το σωστο αλλα το ζητημα ειναι αν μπορει να το φτιαξει.
αν ο φίλος μας έχει τεχνικές γνώσεις , εργαλεία και φυσικά πάντα εκτός πρίζας μπορεί να το ψάξει , αν όχι , ας δοκιμάσει με το καθάρισμα φίλτρων και αν δε γίνει κάτι μπορεί να καλέσει τεχνικό
εδώ βρήκα κάποιο σχετικό βίντεο (δεν ξέρω αν αφορά ίδιο μοντέλο)
https://www.youtube.com/watch?v=OvrAlAqICIQ
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions Inc. All rights reserved.